Problem z sygnaturką

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bari06, 28 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Od kilku dni nie wyświetla mi się sygnatura w grze . Wyświetla się tylko logo TynyPic i napis podgląd pliku niemożliwy. Nie da się tego usunąć i zapisz zmiany nie działa.
    Próbowałam zapisać nową , ale nie da się. Robiłam to samo przesyłając sygnę z innych hostingów ale bez zmian i stale to logo się ukazuje.:wuerg:
    Myślałam że mam zablokowane okienko w Mozilli , ale mogę wklejać zdjęcia na forum bez problemu.
    Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem, byłabym wdzięczna.

2. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witaj :)
    Miałam identycznie ..wyczyściłam ciacha ..itd...oraz zmieniłam nazwę sygny ..potem wrzuciłam na TinyPic - nie wiem co pomogło - ale się naprawiło ..:) Powodzenia ..;)

3. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Próbowałam na różne sposoby i nadal bez rezultatu.:cry:

4. amber♥

amber♥ Komandor forum

To nie wiem ?? może miałam taki fart chwilowy ..?? :) ja na Chrome gram nie wiem czy ma to znaczenie ?? jakoś mi się wczoraj udało sygnę wstawić, mimo że też kombinowałam ..może z forum coś się dzieje ??

5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ja miałam taki problem ostatnio z awatarem, ostatnio coś hostingi szwankują. Mi pomogło to, że otworzyłam w paincie (tylko jak jest animacje to już trzeba w graficznym np. gimpie otworzyć), kliknęłam zapisz jako i wpisywałam byle jaką nazwę.

To co obecnie masz to sprawdziłam informację o tym i pokazuje coś takiego proxy.php i w tym jest problem. To kłóci się z tym co jest w oryginale zapisane przez twórców sygnatury, stąd problem.

6. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mnie zniknęła sygienka którą mam obecnie i nie dało rady jej z powrotem na forum wkleić ( na hosting wchodziła) ..i właśnie też zmieniłam nazwę sygny ( tak jak wyżej pisałam )..wtedy dopiero wkleiła się na forum ..:) ..ale chyba i tak coś forum szwankuje ???..albo hostingi ??:D

7. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

No właśnie zastanawiam się czy to hosting tak to zmienia czy może forum coś miesza z zapisami. Chociaż nie wiem w jaki sposób forum miałoby wpłynąć na zapis na hostingu.

8. amber♥

amber♥ Komandor forum

Spróbuj wrzucić na hosting TinyPic i koniecznie skopiuj Bezpośredni link do pliku jeśli skopiujesz inny link to też tylko taka mała ikonka jest widoczna zamiast sygny :)..i może zmień nazwę sygny ..dopiero potem wrzuć na hosting..

9. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dziewczyny , dzięki za pomocne rady:) odblokowało się za 50 razem. Zmiana nazwy pomogła.:inlove:

Można temat zamknąć, dziękuję.

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Bardzo serdecznie dziękuję Graczom za wszelką pomoc i rady. :)
    Autorka poradziła sobie z problem w związku z tym oraz za jej zgodą temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.