problem z siewnikiem i z ręcznym sianiem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kaniape4410, 23 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Zarówno w siewniku jak i przy wyborze ręcznym roślin do siania pojawia mi się wyłącznie pierwsza linia z roślinami. Zniknął przycisk do rozwijania listy i do jej przewijania.
    Mam dostępne tylko roślinki od bazylii do słonecznika - reszta roślin jest niedostępna.
    Podobnie sytuacja wygląda na Bahamaramie.

Sprawdzilam i na mozilli i chromie - wyczyściłam ciasteczka i wielokrotnie wykonałam relog.
    Czy ktoś ma podobny problem - godzinę wcześniej wszystko było poprawnie.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Przed chwilką sprawdziłam u siebie i wszystko działa poprawnie. Do gry została wprowadzona nakładka z naprawą błędów i może w tym tkwi przyczyna. Proszę wyczyść ciasteczka i pamięć podręczną. Czekam na info czy wszystko działa poprawnie.

3. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

No właśnie sytuacja jest dość ciekawa - wyczyściłam ciastka i pamięć podręczną, relogi i restart przeglądarki. Podobny objaw na Foxie i chromie.
    [złamanie OWH]
    Chwilowo przeżyję, bo sieję rośliny eventowe, ale na noc chciałam coś niecoś dluższego niż slonecznik ;)

Treść łamiącą Regulamin gry oraz OWH usunęłam.
    BA_Salsa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 sierpnia 2016
  4. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Powinnaś mieć w prawym dolnym rogu strzałeczkę wtedy Ci się rozwinie cała lista u mnie też czasami jest tylko pierwszy rząd listy.

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

kaniape4410 w związku z tym, że złamałaś Regulamin gry >>>klik<<< :

oraz Ogólne Warunki Handlowe w punkcie 9.3.2

Nakładam punkty karne zgodnie z tabelą kar i blokadę konta na forum.

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.