Problem z sianiem, zbiorami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ola_-, 27 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Witam,
    wróciłam na farmę po prawie rocznej przerwie i zauważyłam, że pojawił się u mnie irytujący błąd. Gdy próbuję coś zasiać klikam pole i ikonki z sianiem błyskawicznym szybko znikają, jeśli uda mi się kliknąć, to ikonki z nasionami i tak zaraz szybko znikną i nie jestem w stanie nic zasiać. To samo tyczy się zbiorów np. owoców z drzew, jeżeli chcę zebrać w szczególności z drzew blisko krawędzi obrazu, to ikonka szybko znika.

Czyściłam ciasteczka zwykłe i flashowe, reinstalowałam flasha i nic nie pomogło.

Nie wiem czy to wina gry czy mojego komputera. Jakieś pomysły?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Sprawdzałaś może na różnych przeglądarkach i na wszystkich dzieje się tam samo?

3. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Że też na to nie wpadłam ;)
    Chrome stwarzał problemy, na innej jest ok.
    Dziękuję :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro na innej przeglądarce jest wszystko w porządku to temat zamykam, miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.