PROBLEM Z SĄSIADEM

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MOUSSIE, 11 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOUSSIE

MOUSSIE Forumowy żółtodziób

ZAKUPIŁAM NIEDAWNO SĄSIADA "MARCEL DŁUGOUCHY" I DO TEJ PORY NIE OTRZYMAŁAM OD NIEGO PREZENTU. PRZY ZAKUPIE BYŁO NAPISANE, ŻE DOSTANE OD NIEGO KAŻDEGO DNIA UPOMINEK. PROSZĘ O POMOC.

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Pewnie dostajesz codziennie podarunki, ale masz wyłączone powiadomienia i nie wyświetla ci się co dostałaś :)

3. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Jak niedawno? Bo jeżeli przed chwila to przeloguj się. Czasami to pomaga, no i musisz mieć włączone okienko z powiadomieniami.

4. MOUSSIE

MOUSSIE Forumowy żółtodziób

A GDZIE TO SPRAWDZIĆ?

NIEDAWNO CZYLI 09.12.2015. GDZIE JEST TO OKIENKO?

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 grudnia 2015
  5. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

MOUSSIE, bardzo Cie proszę abyś nie psiała wielkimi literami, gdyż w świecie Internetu oznacza to krzyk, a na naszym forum nie krzyczymy.
    Czy zapoznałaś się z poradnikiem i uruchomiłaś opcję pokazywania okienek? Jeżeli tak to pamiętaj że sąsiad Marcel dostarcza prezenty co 24 godziny. :)
    Co otrzymałaś od super sąsiada możesz też sprawdzić w dzienniczku zdarzeń. Dziennik zdarzeń otworzysz klikając w zieloną strzałkę w samym środku okna w dolnej części planszy gry, zerknij na screen:

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Graczom dziękuję za pomoc. :)

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka tematu była obecny na forum, kolejne pytania się nie pojawiły w związku z tym temat zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.