Problem z Renzo-gra Balony

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mateo66886, 21 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mateo66886

mateo66886 Forumowy żółtodziób

wybrałam za 1 wejściówkę grę balony ,wyświetliło mi pomarańczowy ekran gdzie nic nie mogłam kliknąć i po chwili "zdobyłeś 0 żetonów" a wejściówka przepadła. Proszę o pomoc

RanczoMustafa i babula40 lubią to.
  2. -futrzak-farmer-

-futrzak-farmer- Czeladnik forum

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 października 2016
  3. ania5757

ania5757 Baron forum

tez mam ten problem
    pierwszy raz zdobylam 0 punktow
    stracona wejsciowka
    szkoda
    teraz strach probowac

4. babula40

babula40 Komandor forum

Też mam problem , gra zawiesza się po wejściu na pole kretów czy przy próbie ustrzelenia balona .....

ania5757 lubi to.
  5. -futrzak-farmer-

-futrzak-farmer- Czeladnik forum

przeprosiłam staruszka IE - tam chodzi

6. amazonka5370

amazonka5370 Czeladnik forum

ja mam to samo wejsciowka stracona pozdrawiam

7. -monika788-

-monika788- Forumowy żółtodziób

8. Alairë

Alairë Generał forum

U mnie to samo. Pobiera wejściówkę za wejście do gry z balonami. Dalej nic się nie dzieje. Pojawia się tylko pomarańczowe tło. Za trzecim razem tło się odsłoniło na 2 sekundy na sam koniec mini gierki, ale balonika nie byłam w stanie ustrzelić. Innych gier nie próbowałam, ale zdaje się, że się wstrzymam na razie ;).

babula40 lubi to.
  9. ania5757

ania5757 Baron forum

pisalam do pomocy tech
    dostalam odp\
    wina lezy po mojej stronie
    mam oczywiscie poczyscic ciasteczka
    wylaczyc animacje
    zmniejszyc jakosc grafiki
    zmienic przegladarke
    na wszelki wypadek odwiedze tez fryzjera
    i zrobie makijaz
    moze pomoze

10. kamil250810

kamil250810 Czeladnik forum

u mnie problemy z grą balony są na mozilli, na internet explorer gra działa

11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Moi drodzy, gra ma swoje wymagania sprzętowe i należy te wymagania spełnić. A informacje o tym znajdziecie tutaj: >>Gdy gra nie działa - poradnik<<
    Moja propozycja to zastosowanie się do opisanych tu zaleceń.
    Bigpoint udostępnia grę, a w OWH, które zaakceptowaliście jest napisane:

"9.3 Dalsze powinności Użytkownika

9.3.1 Bigpoint udostępnia gry lub serwisy online dla korzystania z nich przy użyciu przeglądarki internetowej. Oprogramowanie potrzebne lokalnie na komputerze Użytkownika (zwłaszcza system operacyjny i przeglądarka internetowa, ewentualnie także wtyczki takie jak Flash lub Java) nie jest oferowane przez firmę Bigpoint i nie będzie też przez nią instalowane. Bigpoint nie udziela też żadnego wsparcia dla wspomnianego oprogramowania. Na Użytkowniku ciąży obowiązek utrzymywania komputera w takim stanie, aby możliwe było użytkowanie gier Bigpoint. Stosownie do tego Bigpoint nie udziela także żadnej technicznej pomocy przy instalacji potrzebnego lokalnie oprogramowania."

12. betianu37

betianu37 Forumowy żółtodziób

Wszystko się zgadza, tylko jak do tej pory nie mialam z tym problemu a teraz jest. Zrobiłam wszystko z zaleceń i nadal mam żółty ekran gdy wchodze do Miasteczka i klikam na zadanie :-(

babula40 lubi to.
  13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

betianu37 czy po zastosowaniu się do wszystkich wskazówek z poradnika sprawdzałaś może na kilku przeglądarkach ( Mozilla, Chrome, Opera ), nie masz aktywnego dodatku blokującego reklamy, wtyczka AFP nie uległa awarii, łącze internetowe działa bez problemu? Jeśli ze strony Twojego sprzętu i oprogramowania wszystko jest w porządku a problem nadal występuje, to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj poradnik:Pomoc Techniczna.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

14. SMOD_Atena

betianu37 Autorką wątku jest mateo66886, więc Twój post usuwam i zaczekam jeszcze na Jej odpowiedź.

15. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.