problem z ręcznym zbiorem z pól, skrzyń z prezentami, zagród.ustawianiem pól

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kaszka1948, 29 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaszka1948

kaszka1948 Czeladnik forum

Podczas ręcznego zbioru plonów z pól: po najechaniu kursorem na roślinę jest ona automatcznie zbierana bez kliknięcia i natychmiast pojawia się pole wyboru wspomagaczy, co skutkuje nieplanowanym dodaniem supernawozu, albo "zośki". Jest to tak szybkie, że nie mam możliwości wyboru. Podobnie przy zbiorze z zagród -automatycznie zwierzęta są zbierane i karmione.
    Kiedy usunę małe pola, aby postawić duże, mogę postawić tylko 1 duże pole i ponownie muszę wybierać z paska duże pole do postawienia. Kiedy rozpakowuję skrzynię z prezentami i chcę zaakceptować odbiór pojawiia się okno zakupów koszyków iwentowych. Co się dzieje?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

kaszka1948, nie ma żadnego masowego problemy, proponuję zastosować zalecenie z poradnika i sprawdzić płynność gry na rożnych przeglądarkach internetowych.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.