Problem z przejsciem na inne pole.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika samanta145_, 23 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. samanta145_

samanta145_ Forumowy żółtodziób

Witam,mam tego typu problem ze klikajac w znak przejscia na mape dokladnie dwukrotnie klikajac zablokowuje mi farme i nie moge dalej isc na inna czesc farmy musze sie co chwila odwierzac zeby moc siac dalej.Juz mnie to denerwuje.

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

3. samanta145_

samanta145_ Forumowy żółtodziób

dzięki za pomoc nic więcej nie umiecie?tyle to ja sama umiem bez pisania tu .No nic jeśli od Was nie ma pomocy to szkoda mi tracic czas pisać.Mozecie zamknąć.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Powodów takiego zachowania się gry może być wiele. Od problemu z ciasteczkami przez problemy z łączem internetowym po problemy z samą grą.
    Niestety nie jestem wstanie wywróżyć albo stwierdzić co się dzieje. Jednak sam fakt, że jesteś jedyną osobą zgłaszającą ten problem pozwala wyeliminować problemy z samą grą.
    Aby móc skutecznie pomóc, musimy wyeliminować części możliwych przyczyn. Stąd właśnie prośba o przeczyszczenie ciasteczek. Zwróć proszę szczególnie uwagę na ciasteczka wtyczki AFP. Pamiętaj że wtyczka nie czyści się automatycznie wraz z przeglądarkom.
    Jest, to zawsze pierwszy krok, do weryfikacji zgłoszenia. Z własnego doświadczenia wiem, że najczęściej pomaga przeczyszczenie wtyczki AFP.
    Niestety bez odrobiny dobrej woli nie jesteśmy wstanie pomóc.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.