Problem z przejściem na inne plansze gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bozenka5060, 19 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bozenka5060

bozenka5060 Aktywny autor

mam problem z przejsciem na inne pola gier

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

bozenka5060 czy próbowałaś standardowych czynności z poradnika: >Gdy gra nie działa<?

Na przyszłość pamiętaj proszę o odpowiednim do zapytania/problemu tytułowaniu wątków, tym razem tytuł poprawiłam.

3. bozenka5060

bozenka5060 Aktywny autor

jeszcze nigdy nieotrzymałem konkretnej odpowiedzi od ciebie ty tylko odsuwasz temat może by tak cię wymienic bo nie potrafisz pomuc

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

bozenka5060, nikt na forum nie ma możliwości sprawdzenia, co konkretnie dzieje się na Twoim sprzęcie. Otrzymałeś wskazówkę, od czego należy zacząć - czyli zastosować standardowe czynności wynikające z poradnika: >Gdy gra nie działa<.
    Każdy, kto ma u siebie problem z grą i nie jest to problem masowy, od tego zaczyna. Nawet ja i każdy inny członek Ekipy. Tak więc proszę bez takich nieprzyjemnych komentarzy. Gdy już zastosujesz się do powyższego poradnika i w niczym to nie pomoże, proszę o skontaktowanie się z Pomocą techniczną zgodnie z tymi wskazówkami -->>>klik<<.

Ponieważ w ostatnim poście nie zadałeś kolejnych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.