problem z przedmiotami ozdobnymi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ptasznik70, 5 maja 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Witam szanowne grono
    Dzisiaj pojawił mi się błąd z przedmiotami ozdobnymi - nie można ich usunąć z żadnej łąki, przelogowywałam się kilkakrotnie, wszystko wyczyszczone i nie wiem czy to jest błąd w grze czy coś u mnie? Niemniej jest to bardzo upierdliwe - (przepraszam za kolokwializm).

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jakie to konkretnie są itemy i czy próbujesz je usunąć przy pomocy budowniczego czy ręcznie?

3. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Witaj Ateno
    Dotyczy to wszystkich itemów i muzeum. Zaczęłam ustawiać po nowemu na wszystkich łąkach, wczoraj bez bez problemu zostały zdjęte a dzisiaj, po ponownej próbie ich ustawianiu podczas chęci zmiany już nie można żadnego usunąć. Wcześniej rano miałam dziwny objaw bo farma sama dwa ryzy się zamykała i po tym nastąpił ten objaw.

4. SMOD_Atena

Jeśli nie są to itemy z dodatkowymi ładunkami bądź też takie, które po usunięciu znikają bezpowrotnie to spróbuj wyczyścić pamięć przeglądarki (od początku), zrestartuj komputer, zaloguj się i sprawdź proszę czy problem ustąpił?

5. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Dzięki Ateno ale jakoś sam problem zniknął - po którymś tam logowaniu zaskoczyło i jest ok - myślałam że to coś systemowego - pozdrawiam serdecznie i można zamykać

6. SMOD_Atena

Super, że problem zniknął. Również pozdrawiam i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.