problem z produktami :/

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by 10Rouge, Jan 13, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 10Rouge

10Rouge Okazjonalny autor

Po raz kolejny to samo! a tym razem już jestem pewna, bo wystawiłam ogromną ilość produktów za jakieś 15mil na targu podczas eventu w weekend. Drewno, garnki, klej, wąsy i walizki :/ w targu zostaly niby tylko niesprzedane walizki, a kasy ani produktów nie ma i to nie pierwszy raz już! Samo drewno wystawiłam 50 sztuk po 50 mil za sztuke prawie.

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

3. 10Rouge

10Rouge Okazjonalny autor

Ta wiem, ale miałam ochotę wyrazić swoje niezadowolenie tą grą i jej wiecznymi od lat błędami. Nie chce mi się do nich pisać. Kiedyś już raz napisałam w jednej sprawie to usłyszałam, że to bzdura i nic takiego nie było na moim koncie, więc podziękowałam im za współpracę. Myślę, że sama wiem lepiej co miałam na koncie.

no a jednak -.- >_> aktualnie stoi po 52 mil... u mnie na targu, ale po evencie ceny są już niższe.

Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Forum krok po kroku
    Polecam w szczególności: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

TL_Mouse

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

10Rouge, Twoja decyzja, ja podpowiadam rozwiązanie.
    Czy wątek do zamknięcia?

EDIT:
    chrumcia91, aleksandra, posty usuwam i przypominam, że pytania, to nie wątek dyskusyjny.

Last edited by moderator: Jan 13, 2016
  5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Gracz skierowany do PT, kolejne pytania się nie pojawiły zatem wątek zamykam. :)

Thread Status:
Not open for further replies.