Problem z produktami z wymiany

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika damiano2101, 30 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. damiano2101

damiano2101 Forumowy żółtodziób

Witam, w evencie "wymiana i podarki" zamieniłem drzewko brzoskwiniowe na drzewo karambola. Teraz nie mam ani brzoskwini, ani karamboli. W opcji wymiany widnieje mi drzewo karambola, że mogę je zaproponować, ale nie ma go gdy chcę je gdzieś postawić. Mam 58lvl. Wie ktoś skąd może wynikać taki problem ???

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A szukasz tego drzewka w inwentarzu na wyspie ?

3. _Spidi_

_Spidi_ Forumowy żółtodziób

Mam pytanie, czy np. zagrody które wystawiłem na wymianę a wymiana nie dokonała się czy te zagrody wrócą z powrotem do mojego inwentarza czy przepadną

4. SMOD_Atena

_Spidi_,jeśli masz na myśli to czy wystawione zagrody/inne przedmioty nie zostaną wymienione do końca eventu i Ty ich nie wycofasz,to powinny wrócić następnego dnia.Niemniej jednak pewniejsze jest wycofanie ofert przed zakończeniem.

damiano2101,czy Karambolę odnalazłeś czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. damiano2101

damiano2101 Forumowy żółtodziób

Mój błąd, drzewko było na bahamie, a ja chciałem je posadzić na farmie :oops:

6. SMOD_Atena

Hagnos,jeśli masz inne pytanie/problem od pytania zadanego przez Autora tematu,to na przyszłość bardzo proszę otwórz nowy temat i w nim zadaj swoje pytanie.
    A co do Twojego pytania,to z pozycji forum nie sprawdzimy jakie zagrody i na co zostały wymienione i w tej sprawie napisz proszę do Pomocy Technicznej : >>>KLIK<<< Tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i otrzymasz odpowiedź.

damiano2101,bardzo się cieszę że drzewko się odnalazło i w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.