problem z produkcja paszy...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika otrzask, 7 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. otrzask

otrzask Forumowy żółtodziób

nie wiem jak u was ale u mnie juz którys raz z kolei zdarza się że nie ma mozliwosci producji paszy dla wielu zwierząt , po prostu strony z tymi zwierzetami znikają . wczoraj nie mogłam robić paszy dla rysi ,napisałam do pomocy technicznej ,pojawiły się rysie a dzisiaj znowu brak.... Zazwyczaj wyglada to tak ze zamiast 9 stron ze zwierzętami dla których można produkować paszę na farmie dostępne są tylko 4 ,tak samo na Bahamie zamiast 3 stron ze zwierzętami jast tylko 1. Jak mam produkować potrzebną pasze skoro nie jest to dostępne , Teraz własnie potrzebuje dla rysi a ich nie ma ,nie ma też jeszcze wielu zwierząt......dostepne tylko 4 strony z podstawowymi zwierzakami. Tak jak napisałam zdarzyło mi się to to juz po raz kolejny i zdarza się dość często. \ktoś może to naprawić???????

Jak mam prawidłowo ukończyć misję skoro nie mogę produkować paszy dla rysi?????? Coś tu chyba jest nie tak!!!!

Ostatnie edytowanie: 7 stycznia 2018
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

otrzask w młynie mamy 5 zakładek, żeby były widoczne wszystkie pasze to wybieramy zakładkę Wszystkie czyli pierwszą od lewej:

młyn.png

Czy masz wybraną tę zakładkę i nadal nie widzisz karmy dla rysi?

Samą karmę dla rysi znajdziesz w zakładce Akcje specjalne:

rys.png

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.