Problem z postawieniem ulepszeń do zagród? Znajdziesz tu rozwiązanie!

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Majunia41, 19 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Majunia41

Majunia41 Forumowy żółtodziób

WITAM WSZYSTKICH FARMERÓW!:D
    Ponieważ miałam baaardzo dużą przerwę w Farmeramie, a wcześniej zajmowała się nią moja mama, miałam problem z postawieniem ulepszonej zagrody dla królików, i chociaż miałam miejsce pokazywało że nie mogę postawić tej zagrody w tym miejscu. No ale w końcu odkryłam jak trzeba to zrobić i stwierdziłam że teraz jak już sobie przypomniałam to że się podzielę tą wiedzą:D Zaczynajmy więc!!

Jeśli ktoś ma ten sam problem to już wyjaśniam o co chodzi. ULEPSZEŃ NIE MOŻNA POSTAWIĆ NA ZIEMI OT TAK! NAJPIERW MUSISZ MIEĆ ZWYKŁĄ ZAGRODĘ A ULEPSZENIE ,,NAKŁADASZ" NA ZWYKŁĄ ZAGRODĘ WTEDY NIE MASZ JUŻ ZWYKŁEJ TYLKO ULEPSZONĄ ZAGRODĘxD!
    MAM NADZIEJĘ ŻE POMOGŁAM!

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Majunia41, cieszę się, że chcesz pochwalić się swoją wiedzą, jednak informacja taka znajduje się w istniejącym poradniku. Poza tym dział nie jest przeznaczony do tworzenia poradników. Wątek zamykam i archiwizuję.
    W związku ze złamaniem reguły Ogólnych Warunków Handlowych nakładam punkty karne:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.