Problem z pomocą techniczną

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika purblanka87, 12 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. purblanka87

purblanka87 Okazjonalny autor

Witam, pisałam ostatnio o problemie z nie uzyskaniem itemu w jednym z eventów pomimo jego kupna. Zgodnie z radą tutaj, napisałam do pomocy technicznej, opisałam sytuacje
    W mailu 7 maja dostałam od nich wiadomość, że
    [ciach]
    Napisałam kolejne zgłoszenie podałam dane (bo wcześniej tego nie zrobiłam) i czekam na odpowiedź do dziś....

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 maja 2016
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

purblanka87, przede wszystkim zachęcam do lektury Regulaminu Forum, bo jest tam taki punkt, który mówi:
    2.19. Korespondencja

Zabronione jest publikowanie treści prywatnej korespondencji między graczami.
    Kara:
    11 - 21 pkt

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.
    Kara:
    31 pkt

Post edytowałam i cześć wiadomości, którą zamieściłaś usunęłam, tym razem upominam słownie, jednak niezależnie od tego, tu problemu nie rozwiążemy, proszę kontynuować korespondencję (rozumiem, że nasiałaś z właściwego adresu e-mail przypisanego do konta w grze adres e-mail masz potwierdzony i odpowiedzi nie znalazłaś w skrzynce odbiorczej, czy spamie w programie pocztowym z jakiego korzystasz).

Czy wszystko wyjaśnione i temat do zamknięcia?

3. purblanka87

Dokładnie tak, nie ma nigdzie odpowiedzi, wysylają mi jakieś ankiety do wypełnienia czy jestem zadowolona z pomocy. Wiem że o czasie kupiłam item i go nie mam. Ok napisze do nich ponownie. Już maila czy wiadomość z gry ?

Przepraszam, przyznaję że nie doczytałam tego w regulaminie

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Forum krok po kroku
    Polecam w szczególności: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

TL_Mouse

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

purblanka87, jeśli napisałaś zgłoszenie kontynuuj korespondencje w rozpoczętym, nie twórz kolejnego.
    Czy temat można zamknąć, czy masz jeszcze jakieś pytanie w temacie?

5. purblanka87

Dziękuje, nie mam pytań, pozdrawiam

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.