Problem z pocztą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Azile, 5 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Azile

Azile Komandor forum

Witam, mam problem z pocztą, a z tym się wiąże również problem z kontem w grze. Chciałbym zmienić meila gdyż nie pamiętam hasła do swojego starego, pisałam do nich, ale mi do tej pory nie odpisali, wisi mi i powiewa ta poczta gdyż nie mam tam nic ważnego i od dawna z niej nie korzystam, jedyne co tam mam to konto na farmeramie, i tu się pojawił problem bo na tym mi zależy, ja raz gram, raz nie gram jak mam więcej pracy ale na te konto pracowałam kilka lat i nie chcę go stracić i co ja mam teraz zrobić? Jak nie mogę zmienić meila bo mi pisze że link przychodzi na starego? Bardzo Was proszę pomóżcie mi, ja na prawdę jestem anty techniczna :(

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:) W tej sprawie napisz proszę do Pomocy technicznej ---> będąc zalogowanym do gry kliknij w link znajdujący się pod ramką.
    W oknie, jakie się otworzy, automatycznie podstawi się adres mailowy przypisany do Twojego konta w grze. Nie zmieniaj go, lecz w treści wiadomości opisz na czym polega Twój problem i podaj nowy adres mailowy, przez który Pomoc techniczna ma się z Tobą komunikować w celu rozwiązania problemu.

Czy masz jeszcze pytania?

3. Azile

Azile Komandor forum

Nie, można zamknąć dziękuję ślicznie za pomoc:*

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Proszę bardzo:) Dodam jeszcze, że czekając na odpowiedź z PT, zerkaj też do zakładki ze spamem. Czasem te wiadomości tam trafiają...
    Wątek zamykam i życzę miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.