Problem z pocztą.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dosias, 31 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dosias

dosias Generał forum

przepraszam że znowu pisze ale nie dochodzi moja wiadomosc do pt, przychodzi mi wiadomosc zwrotna ze jest tam jakis bład. Może mi ktos powiedziec co robie źle ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. dosias

dosias Generał forum

wlasnie nie ,miała ponad 140 znaków. Nie jest to pierwsza wiadomość która nie doszła do pt wczesniej zrezygnowałam i nie wysyłałam, a robie zgodnie tak jak jest w formularzu

Ostatnie edytowanie: 31 grudnia 2014
  4. SMOD_Atena

Czyli Twoje wiadomości nie dochodzą do PT,czy nie otrzymujesz odpowiedzi?bo już się pogubiłam.
    Żadnej odpowiedzi z PT nie dostałaś,tej automatycznie wygenerowanej o przyjęciu zgłoszenia też nie? Może znajdują się w folderze SPAM,lub innym folderze (typu oferty, społeczności),sprawdź proszę.

5. dosias

dosias Generał forum

przyszło mi takie coś: Uwaga!
    Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
    Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy.
    Spróbowałam przed chwila jeszcze raz wyskakuje ten sam komunikat w wiadomości na poczcie

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witam :) Czy wiadomość ta dotarła po wysłaniu przez Ciebie zgłoszenia czy wtedy, gdy chciałaś odpowiedzieć na naszą wiadomość?

7. dosias

dosias Generał forum

jak piszę do PT dostaje wiadomość ze zgloszenie przyjete a minute pozniej na poczte dostaje wiadomosc z komunikatem o tym bledzie

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Masz pocztę na wirtualnej zapewne, jeśli otrzymałaś wiadomość zwrotną o tym, że zgłoszenie zostało przyjęte, to znaczy że zostało przyjęte. Oczekuj teraz na odpowiedź od Pomocy Technicznej. :)

9. dosias

dosias Generał forum

Mam na wirtualnej . Dostaje wiadomość że zgłoszenie zostało przyjęte tam gdzie się pisze do PT a nie na pocztę . na poczcie przychodzi wiadomość wygenerowana automatycznie z tym błędem

10. SMOD_Atena

Skoro dostajesz automatyczną wiadomość,że zgłoszenie zostało przyjęte to znaczy,że Twoja wiadomość do PT dotarła i teraz pozostaje czekać na opracowanie przez PT Twojego zgłoszenia i jak już zostanie opracowane,wtedy dostaniesz odpowiedź z PT.
    A o co chodzi z tym błędem,to pojęcia nie mam,ale może tu chodzi o dopisanie do białej listy,o czym napisała w OO TL_Mouse: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/info-wpisanie-adresów-e-mail-na-białą-listę.10580/

Przy okazji zmieniłam tytuł tematu na odpowiedni do pytania.

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2015
  11. dosias

dosias Generał forum

dzięki wszystkim za pomoc . Przyszło zawiadomienie z PT .można skończyć wątek

12. Zamykam więc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.