problem z pnączem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 16 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

dlaczego poznikały mi niektóre itemy z pnącza np: z rzędu święta kolorów, czy rzędu północ ? Rano chcę zbierać a na nich nie mam itemów postawionych - czemu mi one poznikały ( teraz postawiłem na nowo)

bazyl2211 lubi to.
  2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

wiocha5 dzień dobry

Itemy postawione na rzędach Cudownego Pnącza nie znikają samoistnie. Zazwyczaj związane jest to z wtyczką AFP lub gracz sam zdejmuje itemy z pnącza. Jeśli nie zostały zdjęte przez Ciebie to proponuję dobrze przeczyścić wtyczkę oraz pamięć przeglądarki. Powinno pomóc.

Daj znać proszę czy problem ustąpił. Masz może jeszcze jakieś pytanie?

3. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

nie na razie nie, rano przed napisaniem postawiłem na nowo. Sam ich nie usuwałem - wczoraj je miałem na pnączu - dziś już nie i dotyczyło to tych dwóch rzędów o których pisałem.

bazyl2211 lubi to.
  4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Tak jak napisał MOD_Ghost, itemy same się nie usuwają z pnącza i warto o tym pamiętać. W takiej sytuacji radzę zmienić hasło dostępowe do gry. Gdyż jeśli same nie znikają z pnącza, ktoś je musiał z niego ściągnąć.
    Zapraszam do poradnika: Zmiana adresu e-mail lub hasła

Jak rozumiem same itemy nie znikły a zostały tylko ściągnięte z pnącza ?

Jeżeli tak, to czy masz jeszcze jakieś pytania ?

5. bazyl2211

bazyl2211 Czeladnik forum

Witam ,mam ten sam problem ,moja siostra rowniez,dziwne bardzo bo zadna z nas nie sciagala nic z pnacza ,bo w jakim celu a gramy na roznych laptopach.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

bazyl2211, tak jak już napisali Moderatorzy - itemy z chmurek same się nie usuwają i jeśli to nie Wy je usunęliście to doradzamy w pierwszej kolejności zmianę hasła dostępu. Jeśli sytuacja się u kogoś powtórzy to zapraszam do Pomocy Technicznej : >>>klik<<< w celu sprawdzenia konta. Z pozycji forum nie mamy takich możliwości, więc tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.