Problem z pnączem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 14 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Książę forum

Witam mam pytanie co się dzieje z pnączem wcześniej łodygi były poukładane teraz jest bałagan i trzy gałązki są u mnie na samym dole a między zajętymi a tymi na samym dole jest za dużo niezajętych poprzednio te gałązki były na górze teraz ciągle o nich zapominam skąd ten bałagan?-.-

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Lunari78wszystkie informacje o pnączu i opcjach ustawienia rzędów znajdziesz w poradniku

3. Lunari78

Lunari78 Książę forum

no tak wiem o tym tylko dlaczego te rzędy co kiedyś były na górze teraz mam na samym dole?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Podczas wprowadzonych zmian zmieniono również kolejność rzędów. Możesz jednak ustawić sobie wybrane rzędy dodając je do ulubionych. Zapoznaj się proszę z poradnikiem na temat zmian na Cudownym pnączu :>>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. Lunari78

Lunari78 Książę forum

dzięki już se ustawiłam :)można kłutecza

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.