problem z platnoscia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marcinpurol, 2 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marcinpurol

marcinpurol Forumowy żółtodziób

chcialem kupc kilka florenow zeby skonczyc misje I mam tylko 4 dostepne formy platnosci. Kiedys mialem karta kredytowa badz pay pal teraz tylko bank transfer I opcje o ktorych nigdy nie slyszlem . prosze o pomoc!!!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marcinpurol niestety nie mamy żadnego wpływu na formy płatności jakie są udostępniane Graczom. Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem, w którym znajdziesz informacje o możliwych metodach płatności i wybraniu dogodnej dostępnej w grze: Rodzaje płatności.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. marcinpurol

problem w tym ze mam tylko przelew z banku trusty, pay safe card, neosurf I bigpoint GC. I nie mam mozliwosci rozwiniecia paska z innymi sposobami....potrzebuje karte kredytowa albo pay pal... a kiedys te fromy mialem dostepne dlaczego teraz ich nie ma?

4. SMOD_Atena

marcinpurol polecam Paysafecard, jeśli jednak nie możesz czy nie chcesz z tej formy skorzystać to skontaktuj się proszę z PT: Pomoc Techniczna. Tam zostanie sprawdzone czy na Twoim koncie występuje jakiś problem czy też tylko takie rodzaje płatności są aktualnie dostępne.

Czy tutaj mogę Ci jeszcze w czymś pomóc?

5. marcinpurol

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.