problem z planszą eventową

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika donafran, 30 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. donafran

donafran Czeladnik forum

Witam.Mam problem z obecnym eventem. Nie mogę wejść na planszę eventową,od razu otwiera się karta z wybieraniem trybu gry.Rozegrałam już trzy plus jedna darmową gierkę i nie mogę nawet zobaczyć punktacji.Czyszczenie ciasteczek itp nie pomaga,przelogowania rownież.Jaka może być tego przyczyna?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam donafran.

Czy sprawdzałaś grę na kilku różnych przeglądarkach (Chrome, Mozilla, Opera, Edge)? jeśli nie to sprawdź proszę. Zapraszam również do zapoznania się z poradnikiem: >Reinstalacja Adobe Flash Playera<, być może wtyczka AFP uległa awarii i niektóre elementy gry nie działają prawidłowo.

Daj proszę znać czy po zastosowaniu się do wskazówek problem ustąpił?

3. donafran

donafran Czeladnik forum

niestety problem dalej występuje,nie pomagają wymienione porady:(

4. SMOD_Atena

W takim razie zapraszam ze zgłoszeniem do PT zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. donafran

donafran Czeladnik forum

Już napisałam do PT,tutaj dziękuję za pomoc,można zamknąć temat.Pozdrawiam

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.