Problem z paysafecard

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dotikampo, 7 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Witam
    Czy płatności też nie działają? Próbowałam kupić FL korzystając z PSC. Transakcja nie została zrealizowana, a środki wróciły na kartę. Spróbowałam jeszcze raz i dalej nic (jeszcze nie wiem czy wróciły). Nie śpieszy mi się z zakupem - kombajn w promocji będzie jutro, ale myślałam, że przy okazji skorzystam z mega dnia PD i chyba nic z tego...

2. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Generalnie w płatnościach pojawia się komunikat "wystąpił błąd". Czy to jakaś czarna środa?:)

dotikampo lubi to.
  3. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

U mnie to samo. Kupiłam koszyk. Kasę zabrali. Nie otrzymałam zawartości.

4. bazyl2211

bazyl2211 Czeladnik forum

Umnie zolta plansza wogole nie mozna dokonac zadnej transakcji ;[

5. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

u mnie też kasę wcięło a 100% i florków też nie ma

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Leloszek, Florentyna - jeśli płaciliście PSC to może kasa wróci na kartę jak u mnie. Parę minut to trwało. Jednak wolałabym florki;)

7. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

U Niemców było OO, że były problemy z płatnościami, ale problem został rozwiązany

dotikampo lubi to.
  8. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

u mnie nic nie wróciło,płaciłam sms przez PayPal w Anglii,nigdy nie było problemu przez prawie 8 lat,a dzisiaj nie ma nic

9. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Może poczekaj jeszcze trochę, być może trochę czasu musi upłynąć zanim to wpłynie. A jak nic nie wróci to zostanie Ci napisanie do PT za pomocą formularza płatności

leloszek373 lubi to.
  10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Osoby, które zakupiły floreny lub koszyki i nie otrzymały zakupionego towaru jak również zwrotu zapłaconej kwoty proszę o kontakt z Działem płatności według tego Poradnika.

dotikampo - z tego, co widzę na chwilę obecną płatność przez paysafe działa prawidłowo, więc jeszcze zdążysz skorzystać z bonusu 100%PD.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

11. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Dlaczego zmieniła się płatność przez sms? Wyskakuje jakieś okienko z podaniem numeru tel

12. MOD_Zła

Renia1920 - ponieważ tak zadecydowali twórcy gry.
    Na przyszłość otwieraj, proszę własny watek z pytaniem.

Czy autorka tematy, czyli dotikampo ma jeszcze jakieś pytanie?

13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Jest już OK. Zła:) Można zamknąć.

14. MOD_Zła

Skoro można, to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.