problem z płatnościami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika vivaldi43, 11 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. vivaldi43

vivaldi43 Forumowy żółtodziób

dokonałem zakupu florenów a nie zostały one mi dopisane, to jest chyba oszustwo art.286 par.1kk

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, jeśli chodzi o problemy z płatnościami, proszę skontaktować się z działem płatności poprzez Formularz płatności. Na forum w takich sprawach nie jesteśmy w stanie pomóc.

3. iKatka82

iKatka82 Forumowy żółtodziób

4. basia_2804

basia_2804 Generał forum

i ja mam ten problem, kupiłam przez paypal, konto w grze nie zostało doładowane florenami, z paypala pieniądze wyszły, zgłoszenie wysłałam. Widac że nie jest to pojedynczy problem :(

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam ponownie, właśnie pojawiło się Ogłoszenie o problemach z płatnościami PayPal: KLIK.

6. fajrant70

fajrant70 Czeladnik forum

Ja mam tak samo kupilem przez pay pal i nic kasa wyszla a florkow i bonusu niema zgloszenie wyslane i dodam ze na poprzednie zgloszenie takiego bledu na odpowiedz czekalem 3 dni i nic ono nie dalo bo stwierdzili ze z kontem jest cos nie tak (pay pal) a konto jest ok nic nie zmieniane i teraz platnosc poszla a florkow niema i co panowie informatycy znowu odpiszecie ze blad konta .

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

fajrant70, wystarczy przeczytać jeden post wyżej. Pojawiło się Oficjalne Ogłoszenie w tej sprawie.

8. danusia1502

danusia1502 Okazjonalny autor

Witam

Czy może mi ktoś napisać o co chodzi z 21% przy zakupie 300 florenów ??
    Kupiłam, zapłaciłam przez przelewy24, floreny dopisane do konta w ilości 300.

Ale o co chodzi z 21% ?? Nie mam pojęcia :(

Proszę o podpowiedź w tym temacie, dziękuję :)

{Monia} lubi to.
  9. fajrant70

do Mod Salsa płatności dokonałem przed pojawieniem sie info na ten temat

10. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Chyba już w tych 300 jest wliczone 21%, chyba to się liczy względem najtańszego pakietu.

11. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

danusia1502, te 21% to większa ilość florenów za daną sumę pieniążków. Bonus jest już naliczony automatycznie, czyli za określoną kwotę dostaniemy o 21% więcej florenów, czyli w sumie 300.
    fajrant70, rozumiem i jest mi przykro z tego powodu. W takiej sytuacji należy poczekać na naprawienie błędu, ewentualnie można skontaktować się działem płatności, do którego przekierowanie również jest podane w tym wątku.

12. danusia1502

danusia1502 Okazjonalny autor

Ok. dziękuję za odpowiedź.
    Pozdrawiam :)

13. fajrant70

ja wiem ze mod nic nie moze zrobic ale oczekiwanie 3 dni na odpowiedz nic mi nie daje bo kombajn sie konczy florkow niema bonusu tez a po trzech dniach lub dluzej dostane tylko florki i nic poza tym bo taka jest polityka bigpoint od kiedy pamietam po co mi florki na koncie jak skonczy sie event i bonus zakupilem florki zeby kupic drzewka i otrzymac 100% pd a jak znam bigpoint to nic nie zrobia naprawia po czasie i my gracze nic z tego nie bedziemy mieli jak zwykle

14. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Trzeba być dobrej myśli, być może uda się naprawić błędy dość szybko i wszystko wróci do normy.

15. fajrant70

I tak jak myslałem mineło ponad 6 godzin i nic ani odp z PT ani niema rozwiazania problemu to chyba najlepiej świadczy jak głęboko ma nas gdzieś BP kase wzieli i to najwazniejsze a gracze niech sie męczą moje pytanie po co robic jakies eventy promocje i inne wynalazki skoro korzysta tylko BP a gracz jak nic niemial tak niema z wydanej kasy

16. basia_2804

basia_2804 Generał forum

mnie właśnie poprzez paypayla dopisało floreny po kilku godzinach, tak że chyba problem jest rozwiązany :)

17. christoph29

christoph29 Zaawansowany

U mnie też ale kilkadziesiąt tysięcy PD i TPD mam w plecy, bo bonus dopisany za późno.

18. madzienka812

madzienka812 Forumowy żółtodziób

ja dokonałam płatności poprzez Przelewy24, pieniądze z konta zeszły a florenów brak :/

19. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Jak pisała MOD_Salsa, dokładnie w drugim poście, jeżeli u kogoś występują problemy dotyczące płatności bardzo proszę o skontaktowanie się z działem płatności poprzez Formularz płatności :)

20. blue.berry

blue.berry Forumowy żółtodziób

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.