problem z płatnością

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika panijones70, 8 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panijones70

panijones70 Czeladnik forum

Witam
    Zwykle dokonuję płatności za zakupy florenów za pośrednictwem przelewu bankowego. Dotychczas zaraz po przelogowaniu lub odświeżeniu Farmy odtrzymywałam od razu floreny i bonus zakupowy. Dziś czekam już ponad 1,5 godziny i nic. Pieniądze z konta mi ściągnęło a florenów nie ma. Wyczyściłam przeglądarkę a zakupu nie ma. Czy jest z tym jakiś problem?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj panijones70.

W niedzielę to raczej przelewy nie są przekazywane na konto odbiorcy a w Twoim banku powinna być taka informacja.
    Tak że myślę, że najwcześniej floreny wpłyną na konto jutro a jeśli to był zwykły przelew to tak jak jest napisane w poradniku:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. panijones70

panijones70 Czeladnik forum

nie nie mam pytań, chociaż czasem robiłam zakup w święta i wszystko grało...trudno
    dziękuję
    miłego dnia

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.