Problem z płatnością

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Gerda73, 8 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Gerda73

Gerda73 Stały bywalec

Tak, jak robiłam do tej pory, 6 grudnia wysłałam przelew na kwotę 19,90 poprzez Przelewy24. Chciałam skorzystać z promocyjnego zakupu kombajnu. Niestety nie skorzystałam, bo nie dopisano mi do mojego konta 150 florenów. Podczas transakcji wyskoczyło mi okienko o błędzie i informacja, żeby się skontaktować z działem płatności. Tak też zrobiłam. Odpowiedź, jaka przyszła powaliła mnie z nóg, gdyż poproszono mnie abym zamówienie złożyła jeszcze raz!
    [ciach]
    Czy ktoś miał taki problem i jak go rozwiązał??

Ostatnie edytowanie: 8 grudnia 2018
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Gerda73 zamieszczanie korespondencji jest zabronione na forum o czym mówi Regulamin. Treść korespondencji usunęłam i tym razem upominam słownie.

A co do problemów z płatnością to reklamacje składaj proszę za pomocą formularza do działu Płatności: Formularz płatności.

My tutaj na forum nie jesteśmy w stanie Ci pomóc.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Gerda73

Gerda73 Stały bywalec

Przepraszam, nie wiedziałam, że zamieszczanie korespondencji jest zabronione. Tak, jak pisałam złożyłam reklamacje za pomocą formularza do działu Płatności: Formularz płatności.
    Tak, mam pytanie do innych graczy: Czy ktoś miał taki problem i jak go rozwiązał??

PS.
    Poza tym jeśli chodzi o wypełnianie formularza płatności, to jest tam mały problem. Trzeba wpisać tytuł płatności i jest tam miejsce do 12 znaków, a wysyłając poprzez Przelewy24 tych znaków jest dużo więcej. Nie mam jak tego zgłosić poprzez formularz (bo nie ma okienka, w którym gracz może coś napisać od siebie), więc zwracam uwagę na ten fakt poprzez forum i proszę o przekazanie do działu płatności.

Ostatnie edytowanie: 8 grudnia 2018
    andziak77 lubi to.
  4. SMOD_Atena

Gerda73 tak więc jak wyżej napisałam jedynym rozwiązaniem w przypadku problemu z płatnością jest kontakt z działem Płatności za pomocą formularza, innego sposobu nie ma. Możesz też napisać zgłoszenie do Pomocy technicznej ale i tam zostaniesz skierowana do odpowiedniego działu i będzie to trwało dłużej.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś techniczne pytanie na temat gry?

5. Gerda73

Gerda73 Stały bywalec

Tak, pytanie do innych uczestników gry, które napisałam wcześniej.

6. SMOD_Atena

Gerda73 reklamację musisz złożyć osobiście tak jak wyżej napisałam, nikt w Twoim imieniu nie może takiego zgłoszenia przekazać do działu Płatności. Poza tym z tego co widzę na formularzu to jest forma płatności Przelew natychmiastowy a takim jest Przelewy24 i przy tej opcji na formularzu nie musisz wpisywać 12 znaków tylko tytuł płatności jaki widnieje przy przelewie z konta. Możesz również dołączyć jakiś plik w formie załącznika, np. wyciąg z banku, na którym widoczna jest kwota wysłana na konto Bigpoint.
    Zapoznaj się proszę dokładnie z tym formularzem, wybierz odpowiednie opcje, wypełnij i wyślij formularz.
    Nie mogę wypowiedzieć się za innych Graczy tak więc zostawię jeszcze temat otwarty choć jak już napisałam, innych sposobów na rozwiązanie takiego problemu po prostu nie ma.

7. Gerda73

Gerda73 Stały bywalec

Dziękuję, wysłałam rano ponowne zgłoszenie i czekam na odpowiedź.

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i życzę pozytywnego rozwiązania problemu.

A w związku z tym, że jak widzę od wczoraj nikt z Graczy niczego do tematu nie dodał to wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.