problem z płatnością

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Iza-90, 14 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

mam pytanie zapłaciłam przelewem takim zwykłym już tydzien temu i do tej pory nie mam dopisanego pakietu super paszy do konta. Chce zgłosić problem ale nie bardzo wiem co mam wpisać w punkcie numer konta z którego zostały wysłane pieniądze, bo ja je wysyłałam na poczcie więc skąd mam wiedziec jaki mają numer konta, a niestety to pole jest wymagana do wypełnienia aby wysłać zgłoszenie i teraz nie wiem co mam zrobić :(

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

-Iza-90 jeśli to była płatność poprzez zwykły przelew to postępuj tak jak w poradniku Formularz płatności.

A w miejscu przeznaczonym na numer konta wpisz same zera i wykonaj zdjęcie lub skan potwierdzenia z poczty oraz załącz do zgłoszenia.

Myślę że powinno pomóc.

EDIT: poprawiłem treść odpowiedzi po dopytaniu wyżej.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 października 2016
  3. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

Rozumiem, dzięki za odpowiedź, tak zrobie mam nadzieje że pomoże :)

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i wątek zamykam, gdyż z pozycji forum bardziej nie jesteśmy w stanie pomóc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.