problem z płatnością

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -lolo1903-, 28 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -lolo1903-

-lolo1903- Czeladnik forum

hej zakupiłam Duży koszyk ewentowy dokonałam płatności przez Przelewy 24, wykonałam przelew ale mimo to nie otrzymałam zakupionego koszyka. Tym sposobem nie mam pieniędzy i nie mam też koszyka. Co teraz?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

W pierwszej kolejności zachęcam do wylogowania się oraz ponownego zalogowania. Jeżeli to nie pomoże, to mamy dwa wyjścia. Pierwsze poczekać na dopisanie koszyka. Drugim jest kontakt z działem płatności za pomocą formularza płatności. Instrukcje jak napisać poprawnie zgłoszenie znajdziesz w poradniku:Formularz płatności

Tutaj warto przypomnieć, że jeśli do jutra koszyk nie zostanie dopisany do konta, to i tak warto wysłać zapytanie przez formularz.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. irena014

irena014 Czeladnik forum

Witam prosze o pomoc nie mogę kupić siewnika ani innych ulepszaczy gdyż wyświetla mi się plansza z informacja a nie plansza z płatnością co mogę w tym przypadku zrobić do tej pory nie miałam problemu.dziękuję zapomoc

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@irena014

Witaj,

Zwróć proszę uwagę, że twoje pytanie nie ma nic wspólnego z omawianym zagadnieniem. Pamiętaj, że należy zakładać nowy wątek dla każdego nowego pytania. Podpinanie się pod inne wątki nie przyśpieszy udzielania problemu a wręcz utrudni skuteczną pomoc.
    Pamiętaj o tym na przyszłość.

Tutaj muszę się zapytać czy mówimy o pakiecie czy o kupnie osobno pomocników ? Niezależnie od odpowiedzi spróbuj wejść przez "zegar". Jest on wyświetlany mniej więcej pośrodku lewej krawędzi ekranu gry, jeśli masz go schowanego to zieloną strzałeczką rozwiniesz listę opcji. I kliknij na daną ikonkę, powinno Cię przenieść do działu płatności (pakiet), albo do galerii handlowej jeśli mowa o pomocnikach. Przez galerię handlową też możesz wejść.

Jeżeli te wskazówki nie pomogą zachęcam do wykonania instrukcji zawartych w temacie: Pamięć podręczna i ciasteczka. Zwróć uwagę w szczególności na wyczyszczenie ciasteczek AFP.

Czy mogę autorowi wątku w czymś jeszcze pomóc ?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autor tematu nie miał pytań więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.