problem z płatnością

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rzucha4, 24 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

witam, czy ktoś może ma również problemy techniczne z płatnością? pół h temu wysłałam 2 sms-y po 12,30, i do tej pory brak florenów jak również sms-a potwierdzającego, że konto jest zasilone....przez ponad 2 lata nie miałam takiej sytuacji, zawsze było to momentalnie robione:(

dodam, że z telefonu kwotę 24,60 ściągnęło:(

Posty połączyłam. MOD_Saphire

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 września 2015
  2. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

rzucha4, Twoje posty połączyłam. Na forum nie piszemy jednego pod drugim - jeśli chcesz coś dodać to użyj opcji "edytuj". Dziękuję.

Natomiast jeśli chodzi o brak florenów to zacytuję kawałek poradnika:

3. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

dziękuję, napisałam, choć nie rozwiąże mi to pewnie problemu bo reklamacja do 5 dni roboczych, a ja się połakomiłam na kombajn w promocji:(

4. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Oj szkoda :( Ale na pewno będzie kiedyś kolejna wyprzedaż. Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

nie mam pytań, jestem zła i odpuszczam sobie, jutro zagrody ale nie będę tracić kolejnych pieniędzy, wysłałam też zgłoszenie do pomocy technicznej, zobaczę co będzie jutro

6. Iwona1974

Iwona1974 Forumowy żółtodziób

U mnie to samo sms za 12,30 75 FL i cisza już ponad 15 minut czekam, zazwyczaj sms potwierdzający przychodził po chwili. A pisanie, że to szkoda i , że jeszcze będzie kiedyś indziej wyprzedaż jest trochę nie trafiona. Nie po to wysyła się te sms'y żeby tracić pieniądze, tylko że akurat teraz potrzebujemy florenów.
    Właśnie przed chwilą dostałam FL. Temat zamknięty.

7. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

rzucha4 powodzenia w rozwiązaniu sprawy.

Iwona1974, za obsługę płatności sms odpowiada zewnętrzna firma. Dobrze, że floreny dotarły.

A skoro pytań nie ma to zamykam wątek.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.