problem z płatnością

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lonia78, 21 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lonia78

Lonia78 Fanatyk forum

próbowałam przez sms zakupić floreny, za 1 razem się udało ale przy kolejnych dostałam informację o treści,że nie można wysłać wiadomości, chociaż pieniądze z konta telefonu mi pobrało. czy mam to problem do pomocy technicznej czy mojego operatora?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Lonia78, zapoznaj się proszę z tym poradnikiem: płatności telefoniczne, możliwe że coś błędnie wpisałaś, jeżeli wszystko było poprawnie wpisane, po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu floreny nie zostały dopisane do konta, to z pozycji forum nie jestem w stanie pomóc. Nie wiem czy to problem Twojego operatora, czy jakiś inny. Pamiętaj że wszelkie problemy związane z płatnościami należy zgłaszać wyłącznie przez Formularz Płatności. Zapraszam do poradnika: ..::Klik::.. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. Lonia78

Lonia78 Fanatyk forum

były wpisane poprawnie. to zgłaszam dalej... można wątek zamykać

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro można to temat zamykam. :)
    Mam nadzieję że sprawa szybko zostanie rozwiązana. :)
    Miłego wieczoru życzę. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.