problem z płatnością kartą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agatonka, 30 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agatonka

agatonka Czeladnik forum

Witam, do niedawna miałam inne karty płatnicze niż obecną stała z mojego banku , nie mogę jednak nią płacić za floreny , wprowadzam wielokrotnie dobre dane i nic , taka sytuacja jest od paru dni, czasami udaje mi się nią zapłacić ale zaczyna mnie to [ciach] , odkąd tu gram wydałam niestety sporo realnych pieniędzy , więc albo to nauczka,żebym przestała lub Wasza nieudolność co do opłat , proszę tylko nie pisać,żebym napisała do pomocy technicznej bo tam odpowiada prawie automat lub inny cyborg ;(

proponuje poskromić emocje, post edytowałam, słowa niestosowne usunęłam

TL_Mouse

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

agatonka, zachęcam do lektury poradnika płatności, jeśli nadal będą problemy z wprowadzeniem/usunięciem danych karty i płatnością proponuję kontakt z działem pomoc technicznej, gdyż z pozycji forum jest to nie do sprawdzenia.

3. agatonka

agatonka Czeladnik forum

ok , pomijając,że moje usunięte słowo nie było niestosowne lub wulgarne to dziękuję za próbę pomocy :) znam obrazkowy system ,który mi wysłałaś ... nie pomaga , a pomoc techniczną też wiele razy przerabiałam , to działa na ... wypełnij , przejdz do następnego okienka, tylko automat , nie można napisać o co dokładnie chodzi , TL-Mouse zamknij ten temat i jeszcze raz dzięki :)

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

agatonka, Twoja decyzja co zrobisz, ja drogę dalszego postępowania wskazałam, zgodnie z życzeniem wątek zamykam.
    Dziękuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.