problem z odebraniem prezentu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 28 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Mam problem z odebraniem prezentu z dyni , ponieważ jak inni gracze tak samo? Widnieje cały czas że mam kupić za floreny . Co w tym kierunku się robi?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Prezentu z której dyni nie możesz odebrać ?

3. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Mod
    nie mogę odebrac drugiego prezentu od chwili błędu ze strony BB

4. SMOD_Atena

A czytałeś może to Oficjalne Ogłoszenie : >>>klik<<< i to : >>>klik<<< ?

Próbowałeś kliknąć opcję za floreny? co się dzieje ?

Dzisiaj jest już kolejna dynia do odkrycia czyli III , druga była wczoraj.

5. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Mod
    nie próbowałem za floreny odblokować ,ponieważ zdążyłem przeczytać na forum problemy
    a po 24 h odblokowałem 3 dynię a tej drugiej ani rusz bo był plusik i do chwili obecnej

Także wczoraj do 24 h nie odblokowałem ze względu błędów
    za floreny

6. SMOD_Atena

Problem z odebraniem prezentu z wczoraj czyli z dyni II został usunięty w dniu wczorajszym przed południem i można było bez problemu odbierać prezent do północy. Poczytaj proszę ten temat i co pisali Gracze w dniu wczorajszym : >>>klik<<<. Jeśli jednak nie mogłeś odebrać wczorajszego prezentu to opisz proszę tę sprawę i napisz zgłoszenie do >>> POMOC TECHNICZNA., tam Twoje konto zostanie sprawdzone, sprawa zostanie wyjaśniona i otrzymasz odpowiedź.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. genetix25

genetix25 Stały bywalec

To mówi się trudno , ale po 23 h próbowałem kilka razy zaglądać na farmę i niestety nic z tego
    Nie mam pytań
    dziękuję za odpowiedzi

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz pytań to temat zamykam i miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.