problem z oddawaniem towaru do misji

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika iumbo, 26 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. iumbo

iumbo Forumowy żółtodziób

od 3 dni nie moge w spódzielni przekazywac zwierzat i roslin co jest grane pomózcie

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

iumbo witaj,

na początku informuję że zmieniłem nieco tytuł wątku bo poprzedni niewiele mówił o problemie.

Prawdopodobnie masz problem z częściowym oddawaniem towaru do misji w Spółdzielni.

Zapoznaj się proszę z treścią >ogłoszenia< i daj znać czy problem ustąpił.

3. ЦᄂƬЯΛMΛЯIПΣƧ

ЦᄂƬЯΛMΛЯIПΣƧ Forumowy żółtodziób

Ale mimo włączenia tej opcji dalej nie działa przynajmniej mi

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

ЦᄂƬЯΛMΛЯIПΣƧ w takim razie zalecam kontakt z Pomocą techniczną (link znajdziesz pod "drewnianą" ramką gry).

5. iumbo

Witajcie juz robiłem wszytko ale nadal nie działa nic nadal nie moge w spóldzielni przekazac nic a nic w zadnej mosji

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam iumbo .

Czy po zaznaczeniu opcji "Umożliw częściową dostawę do misji w spółdzielni" zielona kropeczka jest pod wł. i zmiany zostały zapisane?

Na powyżej wklejonym obrazku ta opcja jest wyłączona, jak jest u Ciebie?

7. iumbo

Anetka jestes wielka dziekuje zrobiłem juz jeszcze raz dzieki

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cieszę się, że mogłam pomóc. A skoro wszystko już działa tak jak powinno to temat zamykam. Miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.