Problem z oazą miłości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 8 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

Jak w tytule mam problem z oazą. mianowicie taki, że strasznie się tnie przy większości działań. Np jak chcę dodać ręcznie perfumy, to występują 4-5 sekundowe przycięcia animacji. trochę to wkurza

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

niki1990 witaj :)

Może masz zapchaną pamięć przeglądarki - proponuję zrobić czyszczenie z ciasteczkami włącznie (również tymi fleszowymi) zgodnie z poradnikiem.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

3. -danka47-

-danka47- Naśladowca mistrzów

MAM dokładnie to samo , kombajn wcale nie działa , i zaznaczam ciasteczka i to co zawsze sugerujecie nic nie pomogły . Co robić ?

niki1990 lubi to.
  4. niki1990

niki1990 Komandor forum

czyszczę codziennie i wałek. i tak jak danka47 mi kombajn też nie działa

5. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

U mnie podobnie oazy ,,wieszają się" wszystko jest takie opóźnione, kombajn działa ale ze sporym poślizgiem, czekam i czekam ......oj coś nie tak:(
    Czyszczenie ciasteczek nic nie dało:(

niki1990 lubi to.
  6. farmajola

farmajola Okazjonalny autor

nie mam oazy miłości,nie moge ya sciągnać z paska....

7. gosia201255

gosia201255 Czeladnik forum

oaza jest w prawym rogu u góry

farmajola lubi to.
  8. farmajola

farmajola Okazjonalny autor

dobra mam....sorki.....

9. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witajcie,

Dziękuje wszystkim za pomoc.
    W przypadku z zawieszeniem się gry albo z jej przycinaniem się:
    Zapraszam do poradnika podanego przez MOD_Ghost, czyli Gdy gra nie działa - poradnik

Jeżeli jednak po wykonaniu zamieszczonych tam instrukcji, oraz jeżeli gra dalej nie działa to pozostaje tylko kontakt z pomocą techniczną gry.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc autorowi wątku ?

10. ewissko

ewissko Okazjonalny autor

mam problem zostawiłam na noc hodowlę w oazach dziś wchodzę nie ma nic protokół hodowli czysty jak łza a przecież choćby z wczoraj powinny zostać wyniki nic 0

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ewissko, napisz proszę w tej sprawie do PT : >>>klik<<<. Z poziomu forum nie mamy możliwości sprawdzenia Twojego konta.

Czy są jeszcze jakieś pytania w temacie ?

12. ewissko

ewissko Okazjonalny autor

nie dziękuję

13. starking71

starking71 Czeladnik forum

Nie denerwujcie się tak bo szkoda nerwów. Dopóki bp nie kupi lepszych serwerów i nie poprawi komunikacji pomiędzy grą a serwerem to tak będzie się działo.

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.