problem z nałożeniem ulepszenia na podstawowy honor sezonowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika siasia48, 3 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Witam, mam problem z nałożeniem ulepszenia na item jak w temacie. Item jest 1x1 pole zaś ulepszenie 2x2 pola i nijak nie chce mi się dać nałożyć, próbowałam wiele razy i nic z tego, czy tylko ja tak mam?

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Witaj. Gdy nakładałam swoje ulepszenie, to nie miałam problemów, ale może wtedy wielkość ulepszenia była "normalna".
    Sprawdziłam teraz na koncie testowym i trzeba to robić w ten sposób:
    chrome_w8htnTp0gK.gif

Gdy trzymasz ulepszenie, to puchar jest taki jakby trochę zamglony. Ustaw je tak jak pokazałam na animacji (czyli trochę poniżej itemu) i gdy z pucharu zniknie zamglenie, puść klawisz myszy. Ulepszenie się nałoży. Popróbuj.

Czy masz jeszcze pytania?

3. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Udało się, dzięki. Pytanie tylko po co takie udziwnienie....Pytanie retoryczne. Można zamknąć

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Jak zwykle coś się zepsuło. Może przez to, że sezon się skończył, bo naprawdę nie pamiętam, żeby ulepszenie tak wyglądało, gdy sama je nakładałam. Zostanie to naprawione, ale możliwe, że dopiero przy okazji kolejnego sezonu.
    A skoro można zamknąć, to zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.