Problem z misją: Saneczkowe zawody.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kupagnoju14, 5 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kupagnoju14

kupagnoju14 Forumowy żółtodziób

Witam. Mam problem z misją Saneczkowe zawody. Nie jestem w stanie dostarczyc 600 wody bo mogę mieć na raz max 450szt a nie mogę dostarczać częściowo bo mój klawisz 'dostarcz' jest cały czas szary..

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wiatm kupagnoju14. Ten dział dotyczy forum, więc wątek przenoszę do odpowiedniejszego czyli Pytania techniczne.

Możesz dostarczyć częściowo wodę czy inny towar do misji, aby to zrobić trzeba włączyć w Ustawieniach zaawansowanych:

15. Umożliw częściową dostawę towaru dla misji w spółdzielni: przy włączonej opcji będziemy mieli możliwość częściowego oddawania towarów do zadań.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kupagnoju14

kupagnoju14 Forumowy żółtodziób

Ależ ze mnie gapa, nie wiedziałem, że jest taka opcja w ustawieniach. Dziękuję za pomoc. Wątek do zamknięcia.

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Również dziękuję :) a wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.