Problem z młynem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika oset53, 12 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

W młynie na farmie nie mam możliwości produkowania eventowych produktów. Najpierw zaczęły się wyświetlać dziwne ilości a obecnie wogóle zniknęły produkty eventowe. Co się dzieje?

2. Rastafarian78

Rastafarian78 Czeladnik forum

Przeloguj się w grze. Ciastka wyczyść. Powinno pomóc. :)

3. oset53

Wszystko już zrobiłam zanim napisałam. W młynie na Bahama wyświetla dobrze.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Dziękuje graczowi za pomoc.

Opisany przez Ciebie problem wygląda na problem z wyświetlaniem. Dlatego tak jak polecił Rarafarian78 warto się w pierwszej kolejności przelogować, jeśli to nie pomoże to przeczyścić ciastka, zwłaszcza ciastka AFP. Które nie czyszczą się wraz z ciastkami przeglądarki.

Instrukcje jak tego dokonać znajdziesz pod adresem : Gdy gra nie działa - poradnik

Jeśli czyszczenie wtyczki AFP nie pomoże proszę o dalszy kontakt.

5. Rastafarian78

Rastafarian78 Czeladnik forum

U mnie w obu jest OK. Ale zawsze odświeżam stronę jak jest coś nie tak (na 99,9% pomaga). :)

6. oset53

Właśnie przeinstalowałam AFP i problem nadal jest taki sam nic nie pomogło.
    Już jest wszystko Ok.Dzięki, można zamknąć.

Ostatnie edytowanie: 12 lutego 2016
  7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Tutaj jeszcze jedna sprawa mi przyszła na myśl. Jaką zakładkę masz ustawioną w wyświetlaniu się produkcji paszy ? Zaznacz proszę akcja specjalna, zobaczymy czy wszystko wróci do normy.

8. oset53

Już wszystko jest dobrze, dziękuję:)Temat można zamknąć.

9. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że jednak wszystko udało się wyjaśnić :) Czasami te najprostsze rozwiązania są tymi właściwymi :)

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.