Problem z młynem.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 24 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Gdy chciałam nastawić dzisiaj 2 sztuki SP to czas na jej produkcję pokazuje mi 12 godz i 32 min,a mam jeszcze aktywnych z kodu młyn. Co się dzieje?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, a ile jeszcze będzie trwać bonus?

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Bonus mam jeszcze na 10 godz i 30 min

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie czas w młynie jest prawidłowy. Działaniem bonusu zostaje objęta tylko ta pasza, której podstawowy czas produkcji nie jest dłuższy od czasu trwania bonusu. Tak więc bonus objął jedną jednostkę paszy.
    TUTAJ, w pierwszym poście jest to dokładnie opisane.

5. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

No dobrze niech tak będzie,ale skoro mam bonus na ponad 10 godzin to skoro od razu nastawiam 2 sztuki nawozu to bonus z młyna powinien obowiązywać tym bardziej,że 2 jednostki paszy z bonusem kręcą się 9 godzin.

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ale tak jak napisałam wcześniej, ważny jest czas podstawowy produkcji paszy, który w tym przypadku wynosi 10 godzin.

7. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam można zamknąć temat :)

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Polecam się na przyszłość :)
    Również pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.