Problem z młynem

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by chris975, Mar 25, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wathgurthson

Wathgurthson Czeladnik forum

Zazdroszczę. Mi brakuje paszy i nie mogę jej ani wyprodukować, ani kupić. A gdyby za wydane pieniądze zrobiono mnie w bambuko, też trafił by mnie szlag. Nie byłoby niepotrzebnego zamieszania, gdyby nie arogancja Kleopatry. Pozdrawiam.

2. $Julietta$

$Julietta$ Czeladnik forum

U mnie młyn wczoraj był ustawiony na prawie 40 godzin, dzisiaj rano nie było już żadnej produkcji!!!

3. kasia750

kasia750 Hrabia forum

:pLudzie a może tak wyluzujecie ?wszyscy jedziemy na tym samym wozku ,pretensje do MODA?a co oni sa winni?podaja nam to co sami sie dowiedza ,a najlepiej sami sie zgłoście na moderatorów to bedziecie dostawac wiadomości z 1 ręki i to na was beda mogli inni narzekac....

propozycja dla ciebie -zgłos sie na moderatora ...i poczekamy jak na ciebie ludzie beda wylewac pomyje....

ok rozumiem

Twoje posty połączyłam.Na forum zabronione jest pisanie posta pod postem,jeśli chcesz coś dopisać,to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy pierwszym swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Last edited: Mar 26, 2015
  4. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Troche dziwnie sie czuje...teraz dopiero sobie uswiadomilam ze jak byla wyp. z tym walentynkowym pnaczem to jakies 400-500h temu, to BP juz mialo gotowy mlyn i go testowalo...z obecna funkcja. Zaraz po tym byl event na turbo mlyn a potem 2 raz
    Czyli padlam ofiara zbiorowego oszustwa z pelna premedytacja>:(:(

renia111979, est-orka and Dorota1020 like this.
  5. Beti155

Beti155 Forumowy żółtodziób

U mnie młyn w ogóle nie działa od wczoraj na bahramie i nie mogę w związku z tym produkować żadnej paszy, a żadnego pnącza w tym temacie nie mam. Co mam robić?

6. Wathgurthson

Wathgurthson Czeladnik forum

Zastanawiam się, czy moderatorzy są dla nas, czy może to my jesteśmy dla nich. Gdy stawiamy pytania oczekujemy konkretnych odpowiedzi, a nie odsyłania do luźno związanych z problemem wątków. Wystarczyło napisać, ze problem został zgłoszony i czekamy na odpowiedź oraz zamknąć wątek. Nie chcę czytać o problemach innych, gdy moje nie zostaną jakoś wyjaśnione.

7. tkoivusaari001

Nic ..czekac az BP znajdzie fachowca do naprawy....tylko wpier gracze musza SN zakupic aby na wynagrodzenie speca bylo;)xD

renia111979 and gosiagosia60 like this.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kasia750 zapoznaj się proszę z Regulaminem forum,a w szczególności z tym punktem :

2.12. Edycja postów po moderatorze

Zabronione jest edytowanie swoich postów, które zostały edytowane przez członka ekipy.

Kara:
    5-31 pkt

Tym razem tylko upominam.

Wathgurthson, ekipa forum jest tutaj po to aby pomagać Graczom,zbierać opinie,przekazywać je do centrali BP,zamieszczać odpowiedzi zwrotne oraz pilnować porządku na forum i każdy z nas stara się wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak potrafi.Jeśli masz jakieś zastrzeżenia do pracy któregoś z członków ekipy,zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej.

Zapraszam również do czytania oficjalnych ogłoszeń : >>>KLIK<<<,które są zamieszczane na bieżąco jak tylko otrzymamy je z centrali BP.

9. danagk70

danagk70 Okazjonalny autor

u mnie jest to samo młyn na bahamaramie nie dziala

10. SMOD_Atena

Oficjalne Ogłoszenie z wczoraj godz...19:48 :

"Witajcie Farmerzy!

Obecnie w grze występują następujące problemy:
    • Jeśli zostanie uruchomiona produkcja 999 sztuk paszy, zostanie wyprodukowane tylko 255, a składniki nie zostają zwrócone.
    • W młynie na Bahamaramie nie jest możliwe rozpoczęcie produkcji (jest on pusty),
    • Na targu niektórzy Gracze nie widzą towarów z Bahamaramy.
    Dział techniczny gry pracuje już nad ich rozwiązaniem.

Przepraszamy za niedogodności"

11. SMOD_Atena

skowronkowo1 zapoznaj się proszę z Regulaminem forum,a szczególnie z poniższym punktem:

2.8. Trollowanie

Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub wywołania sporu. Każdy przejaw takiego zachowania będzie karany.

Kara:
    11 - 51 pkt

Twój post usuwam i tym razem upominam.

12. goldii1

goldii1 Stały bywalec

hello
    i co???????
    ruszy to w marcu czy nie?????
    Jest tu jakis Mod?????
    kiedy młyn zacznie działać ???????
    i jaką rekompensate za przerwe przewiduje BP?????????????????????????????

13. -helios1005-

-helios1005- Czeladnik forum

A kiedy zostanie włączony młyn na Bahamie ??? Coś wiadomo ? Paszy zaczyna brakować !!!!:(

14. SMOD_Atena

goldii1,jakiś Mod również czeka na informacje tak samo jak Ty :)Jak tylko otrzymamy jakieś info z centrali BP,to zostaną jak zawsze zamieszczone na forum,w odpowiednim miejscu.

-helios1005-, cały czas czekamy.

15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

dokladnie Lucy,wszystko bylo zaplanowane;)zapropunejemy frajerom a szczegolnie tym ktorzy maja jeszcze turbo mlyn,,zaczna liczyc o kurcze turbo+pnacze to bedzie 8 jednostek na dobe a jak sprzedaz bedzie dobra to ja to zabiore bo ja tu jestem panem...
    tylko koles zapomnial o jednej rzeczy my nie idioci i swoje widzimy;) a nawet gdyby teraz w swej laskowosci oddali by bonus z pnacza wraz z przeprosinami to ja mowie w sprawie fl...basta

16. Dorota1020

Dorota1020 Analityk forum

Nic tu nie kupię dopóki będzie pan v. Przeprosiny i zwrot bonusu to za mało. Pan v musi odejść. Chyba że teraz pan v jest symbolem "nowej" niemieckiej solidności i uczciwości.

17. tkoivusaari001

18. goldii1

goldii1 Stały bywalec

Witaj Ateno
    no chyba przyznasz sama ze człeka trafia......gram już długo i coraz częściej trafiają sie błędy i powoli ta gra przestaje byc relaksująca........a coraz częściej budzi we mnie pytanie ,,Po co?????.....
    pisałam do PT .....tam lekceważą gracza az miło....

Uważam ,że zostałam pokrzywdzona w stosunku do graczy co mają czynny młyn na wyspie i oczekuje zarówno oficjalnych przeprosin jak i rekompensaty

Dorota1020 and chris975 like this.
  19. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie powiem co mi się ciśnie na usta >:(>:(>:( bo mieliśmy przewagę w grze...no chyba po to kupiłam to [ciach]pnącze żeby mieć przewagę w grze a nie po to żeby na niego patrzeć !:mad:

Edytuję,niestosowne słowo usuwam i bardzo proszę o zachowanie kultury.

Z regulaminu:

Kultura/ton wypowiedzi - nawet podczas burzliwych dyskusji lub kiedy się zdenerwujesz, zachowaj proszę uprzejmy ton wypowiedzi. Szanuj innych forumowiczów. Na naszym forum nie tolerujemy braku kultury.

SMOD_Atena.

Last edited by moderator: Mar 26, 2015
  20. goldii1

goldii1 Stały bywalec

tkoivusaari001 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.