Problem z młynem

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by chris975, Mar 25, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Rozumiem że zmiany/naprawy błędów są stresujące, przypominam jednak że nie jest to dział dyskusyjny.
    Czy Autor tematu po zapoznaniu się z tym Oficjalnym Ogłoszeniem ma jeszcze jakieś pytania?

2. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Ja żądam zwrotu florenów - reklamacja się należy chyba wszędzie - ciągle czekam na odpowiedź kogoś z ekipy - gdzie trzeba napisać w tej sprawie - to tak bym kupiła kota a po miesiącu okazał się on świnią !!

3. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

No tak zamykamy czym prędzej.
    Gdzie , w którym wątku , TL , czy BA odpowie na zadane pytania i wyjaśni wątpliwości ?

4. chris975

chris975 Fanatyk forum

Tak. Mam pytanie.

Gdzie mamy pisać żądania zwrotu pieniędzy za tego bubla? I dlaczego zmienione zostały reguły po fakcie tj po zakupie za PRAWDZIWE pieniądze!
    W końcu dopytywaliśmy w tym dziale Was droga Ekipo w jaki sposób będzie działać to pnącze i podejrzewam, że zdecydowana większość graczy tylko dlatego je kupiła...

Skandal to mało powiedziane jest to jawne oszustwo i wyłudzanie pieniędzy od graczy...

5. Dorota1020

Dorota1020 Analityk forum

W takiej postaci pnącze mi nie jest potrzebne. BP przedstawiło ofertę handlową i teraz się okazuje, że nie dotrzymuje warunków. Wg mnie jest to oszustwo i to nie pierwsze. Okazuje się, że wszystko za jakiś czas może być uznane za błąd. Bez sensu jest kupowanie czegokolwiek od BP i chyba już czas zakończyć przygodę z Farmeramą. Czuję się oszukana i nie widzę sensu, żeby dalej pozwalać doić się z kasy w tak perfidny sposób.

6. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Nikt nic nie odpowie. Przeprosiny były? - Były.
    To siedzieć cicho gracze i nie podskakiwać, a temat szybciutko do zamknięcia, bo się niewygodnie zrobiło i uwiera tu i tam.

7. chris975

chris975 Fanatyk forum

Taaaa a za chwilę dadzą nam kolejny rząd za kasę...

8. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

jak to gdzie? nigdzie :D
    to juz zenada zabezpieczyli sie kruczkiem w regulaminie o dopuszczalnych zmianach itp...-.-
    w koncu powinien pojsc jakis pozew zbiorowy albo cos w tym stylu zeby im sypneli odszkodowaniem to by sie nauczyli ale coz owh im myje rece >:(

9. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Czas mi kłódkę na kasę założyć...a nie Wam kłódkę na wątek.

10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Panie V. bylo Panu zal,ze za duzo userow nakreci sobie te pare jednostek SP wiecej? Ok wez je sobie tylko,ze wiecej kasy juz nie zobaczysz

11. malinarp

malinarp Mistrz forum

Koniec z kasiora realna bo realnie nas oklamuja -ja juz skonczylam z placeniem .:cry:

12. juliuszka

juliuszka Generał forum

Witajcie !

Dla mnie nieporozumieniem było to, że gra mnie zainteresowała, wciągnęła a teraz to tylko dostaję po tylnej części ciała.

Chyba powoli nadchodzi pora pożegnania się z Wami... (ale jeszcze trochę to przemyślę).

13. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Znowu wzrósł mi czas produkcji SP o ponad 2 godziny....>:(>:(>:(

14. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Chyba jeszcze nie byłam tak bliska pożegnania się z grą jak dzisiaj. Zaczęłam nawet pisać do Sąsiadów i Znajomych podziękowanie za wspólną zabawę. Chyba jednak chcę poczekać, jak to zostanie załatwione. MOD z angielskiego forum pisze, że przekazuje wyżej stanowisko graczy i ma nadzieję na zmianę działania młyna w połączeniu z pnączem.

Niezależnie od tego jak to zostanie załatwione, nie wróżę sobie długiej kariery na Farmie. Tak jak nie jestem wrażliwa na różne powszechne wady gierek online, tak jestem szczególnie uczulona na takie bezczelne zachowania jak ten numer z młynem. Trudno mi sobie wyobrazić abym po tym chciała jeszcze wydawać kasę na tę grę. Z drugiej strony nie widzę możliwości gry bez kombajnu a i gra bez dokupywania SP czy TS-ów raczej nie będzie dla mnie interesująca. Tak więc to już chyba droga w jedną stronę...

15. chris975

chris975 Fanatyk forum

Sąsiadko a mi jest przykro jeszcze z tego powodu, że Cię poniekąd namówiłem do zakupu tego pnącza...
    Mi też się odechciewa gry po tych licznych ostatnio numerach...ale ten dzisiejszy to już szczyt...

16. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Mam bardzo podobne odczucia i ciekawa jestem, czy opinie z naszego polskojęzycznego forum, a konkretnie z tego wątku również zostaną przekazane wyżej.

17. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Pamiętam,że przed kupnem gałęzi na pnączu z itemami zapytałam jak to będzie z czasem produkcji czy tylko przez 6 godzin będzie skrócony czas?..i dostałam odpowiedzi,że jak w ciągu tych 6 godzin działania pnącza włączę paszę np 8 SP to będę miała skrócony czas całej produkcji.. i co teraz?
    Proszę Ekipę o zgłoszenie do BP,że chcemy zrezygnować z tego pnącza i prosimy o zwrot pieniędzy....bo zostaliśmy wprowadzeniu w błąd a właściwie oszukani.

18. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Chris, nie przejmuj się:) Policzyłam, przemyślałam i uznałam, że interes się opłaci. Byliśmy w błędzie niestety...

19. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Nie kupiłam tego pnącza - byłam bardzo blisko. Po prostu zastanawiałam się za długo (i zegarek znikł), ale jestem równie wściekła i zniesmaczona jak Wy.:wuerg: Ta gra schodzi na psy. Zastanawiam się co będzie dalej. Kupić pomocników czy nie. Ufff
    Pozdrawiam

20. malinarp

malinarp Mistrz forum

Droga Nasza Ekipo - prosze przekazac WYZEJ ze ja rezygnuje z tego pnacza i domagam sie zwrotu gotowki -zostaly zlamane wszystkie warunki umowy i oklamano mnie .Dosyc tego oprocz gotowki domagam sie rowniez zadoscuczynienia za wyrzadzona mi szkode .

Thread Status:
Not open for further replies.