Problem z młynem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika chris975, 25 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

maslane04,w sprawie utraconych produktów oraz uruchamianym skrypcie dopisującym utracone produkty,jest zamieszczone OO tutaj:>>>KLIK<<<

2. maslane04

maslane04 Książę forum

Dalej to samo. Przytoczone OO dotyczy konkretnego przypadku tj. nastawiono 999 wyprodukowano 255 i w tym zakresie skrypt zadziałał. Pytanie dot. sytuacji wcześniejszej np. nastawiłem superpaszę w 1 slocie x3, w drugim superpasza x3. Wyprodukowało 3 i reset młyna, gdzie towar z nastawionych kolejnych 3 superpasz? Może się czepiam ale nie lubię jak ktoś nie potrafi przyznać się do błędu.

3. SMOD_Atena

Ekipa forum nie jest odpowiedzialna za błędy występujące w grze,a Producent w Biuletynach przyznał,że występowały różne błędy oraz zostały przyznane Graczom takie rekompensaty,jakie Producent uznał za stosowne,na to również nie mieliśmy wpływu.
    A co do problemu z produkcją w kilku slotach,automatycznym zakończeniu produkcji i dopisaniu paszy jest mowa tutaj:>>>KLIK<<<

4. maslane04

maslane04 Książę forum

Czyli mam rozumieć, iż nie należy się rekompensata za stracony towar w młynie. No to przynajmniej mam jasność. Nawiasem mówiąc przytoczone "odsyłacze" do O.O w żaden sposób nie odnoszą się do kwestii o które pytałem ( mam w zwyczaju śledzić O.O i jeśli zadaje pytanie to w zakresie który tam nie jest "wyjaśniony"). Nigdy nie zarzuciłem "ekipie forum" odpowiedzialności za błędy.

goldii1 lubi to.
  5. SMOD_Atena

Od dłuższego już czasu żadne problemy z młynem nie występują,Autor tematu nie zgłasza pytań,inni Gracze również,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.