Problem z młynem

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by chris975, Mar 25, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

Greciu to jest tak, że w chwili nastawienia pokazuje dobrze, a po 6h się przestawia, i resztę liczy x4h

2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Odpaliłam pnącze godzinę temu i ustawiłam w młynie 8 szt SPaszy
    To świństwo.. aż nie wiem co napisać...robią z nami co chcą..
    To ja domagam się zwrotu moich pieniędzy i niech sobie zabierają to cudowne pnącze..

Last edited: Mar 25, 2015
  3. chris975

chris975 Fanatyk forum

Podpisuję się pod tym. Nawet mogą sobie zabrać SP, którą zrobiłem korzystając z tego "buga"...

4. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Osobiście o to dopytywałam zanim zakupiłam pnącze a teraz mówią, że to błąd?? Kpiny i tyle, bo znowu komuś coś nie wyszło...

5. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Oj właśnie , że wyszło i to jak zawsze z jedyną słuszną korzyścią ;).
    Jestem przekonany , że to działanie z pełną premedytacją i świadomością , żeby zwiększyć sprzedaż , a co potem?
    Farmery pogadają , a kaska i tak będzie się zgadzała.

6. chris975

chris975 Fanatyk forum

Ciekaw jestem czy zagraniczni farmerzy też się burzą czy przyjęli to bez mrugnięcia okiem...może tylko my tacy malkontenci...
    żal cokolwiek pisać bo same niecenzuralne słowa się cisną :(

7. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Ja też poproszę o moje 190 FL, a pnącze chce oddać - chyba można reklamować wadliwy towar - jakaś gwarancja się należy!
    Jeśli to prawda to ...... nawet nie można napisać....
    Czekam na OO.

8. gretag

Na innych forach już są ogłoszenia tylko u nas nie ma.. zostaliśmy oszukani..

9. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Teraz tylko pozostaje czekać na naprawę flagowego buga farmy, czyli pnącza kasztanowego. Przecież od samego początku jego wprowadzenia władza grzmiała, żeby nie korzystać bo to błąd i grozi banem.-.-
    Jeśli nie przywrócą bonusu, to raczej nie będzie sensu uruchamiania pnącza. To tylko zdezorganizuje mi pracę, bo będę musiała przeliczać czas ogólny mielenia - ten, który będzie się wyświetlał będzie błędny>:(
    Po prostu pozdejmuję itemy i poustawiam na wyspie.
    Ręce już opadają na te zmiany:(

10. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Czy można żądać zabrania pnącza i zwrotu florenów?? W tej wersji nikt by tego nie kupił !!
    Proszę o odpowiedź kogoś z ekipy!

11. chris975

chris975 Fanatyk forum

Podpinam się pod pytanie i jeżeli nie ma takiej możliwości to proszę EKIPĘ aby zgłosiła wyżej, że farmerzy czują się delikatnie mówiąc oszukani i żądamy zwrotu pieniędzy i odebrania pnącza.

12. Kathea

Kathea Baron forum

OO już jest, według niego teraz dopiero pnącze działa poprawnie. Porażka.

13. gretag

Ja chcę z tego pnącza zrezygnować i niech oddadzą kasę.

14. marmlada

marmlada Fanatyk forum

dzień dobry
    przeczytałam właśnie głoszenie dotyczące młyna i choć łudziłam się do końca, to jednak zostałam zrobiona w balona jak pozostali. Obiema rękami podpisuję się pod tym co tu zostało napisane, bo "naprawa" tego błędu moim zdaniem to po prostu oszustwo.
    Owszem powinni powiedzieć wcześniej i żadne "przepraszam" tu nie wystarczy.
    Na różne "wygłupy"BP można przymknąć oko co też czynię, ale to jest bezczelne oszustwo.
    Jak kilku innych graczy skusiłam się na pnącze dla tego bonusu, który okazał się "błędem". Skoro bonus nie działa, to także życzyłabym sobie zwrotu wydanych florenów a pnącze oddam z przyjemnością.

15. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Witajcie Farmerzy!

Obecnie Walentynkowy Rząd Cudownego Pnącza skraca czas produkcji tylko tych jednostek paszy, które zostaną wyprodukowane w czasie trwania bonusu, a nie wszystkich jednostek, których produkcja została uruchomiona w czasie jego trwania, jak to było do tej pory. Nie jest to jednak błędem w grze, a zmianą, która będzie miała zastosowanie przy wszystkich tego typu bonusach. Niestety, podczas uruchomienia produkcji wskazywany jest jeszcze czas przy zastosowaniu dotychczasowej metody jego obliczania. Przepraszamy za nieporozumienia z tym związane.

Zastanawia mnie to podkreślone zdanie. Czy to znaczy, że jeśli np. skorzystam z pnącza, które skraca czas dojrzewania warsztatów czy zagród, to po ustaniu działania pnącza czasy się wydłużą?? To analogiczna sytuacja i chcę wiedzieć, czy te "bugi" też zostaną "naprawione"?????

16. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Wygląda na to, że wszystko zabiorą... wystawisz zagrody i "po drodze" czas ich hodowli się wydłuży, bo bonus przestanie działać... ręce i nie tylko opadają...

17. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Cytaty z OO:

BA Czerwona : "Nie jest to jednak błędem w grze, a zmianą, która będzie miała zastosowanie przy wszystkich tego typu bonusach."

Tzn. przy jakich innych bonusach?
    Konkretnie proszę.

BA Czerwona : "Przepraszamy za nieporozumienia z tym związane."

Nieporozumienie ? xDxDxD
    WSTYD i tyle.

Do tego wyjaśniają się kolejne przyczyny udoskonalenia młyna.
    Poza przyciskiem FLorkowym , naprawa pnącza ;).

Jest kolejne OO dotyczące błędów ... pysznie.

Naprawa błędów

18. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Wstyd?? Niektórzy przecież nie mają za grosz wstydu...:) Żenada... i też jestem ciekawa i to bardzo tych innych bonusów...

19. chris975

chris975 Fanatyk forum

Inne mnie mniej interesują bo większość była z eventów czyli powiedzmy za darmochę ale za zmianę tych płatnych to powinni porządnie beknąć...

20. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Po prostu brak mi słów...... mam dość i ja już tych "nieporozumień"

Thread Status:
Not open for further replies.