Problem z młynem

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by chris975, Mar 25, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

chris975, wyloguj się, a następnie zaloguj się do gry ponownie. Powinno pomóc ;)

goldii1, gracze to też my-modzi i też korzystamy z młyna ;) Pozdrawiam :)

2. chris975

chris975 Fanatyk forum

Dz, pomogło ale to tak za każdym razem trzeba robić w tym nowym młynie? To takie nowe ulepszenie?
    Przecież to parodia, żeby za każdym razem od nowa się logować...

yvonnege_, tkoivusaari001 and goldii1 like this.
  3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Wątpię, aby było to ulepszenie, raczej tymczasowe rozwiązanie :)

4. goldii1

goldii1 Stały bywalec

Mod Salsa a też masz takie problemy??
    Bo jezeli tak to w kupie razniej.......
    Od czasu wprowadzenia nowego młynu u mnie działa jak mu sie widzi......
    i nawet podanie kodu ni pokryje mojego poczucia niesprawiedliwości i rozżalenia........dlaczego ja nie mam takich samych przywilejów jak gracze u których młyn działa ??????
    Nie pisz mi zeby sie zwrocic do PT bo oni mnie namiętnie olewają od jakis dobrych 2 tygodni

.Basia410. likes this.
  5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ja jestem w troszkę lepszej sytuacji, bo pnącze mnie nie skusiło i go nie kupiłam, więc mam tych problemów mniej. Młyn ma ostatnio "gorsze dni", ale miejmy nadzieję, że mu się polepszy i będzie działał, tak jak należy :).
    A PT zawsze stara się pomóc, ale oni również czasem mają ograniczone możliwości (musiałam to napisać, bo w PT są osoby, które starają się ze wszystkich sił pomagać Graczom, podobnie jak my, moderatorzy na forum).

goldii1 likes this.
  6. goldii1

goldii1 Stały bywalec

Ja też nic nie kupowałam........
    Ja nie taka głupia zeby nabijac kase BP.........
    Co nie zmienia faktu ,że u mnie młyn nie robi..... A PT nie odpowiada........
    A "gorsze dni" w przypadku młyna to mnie osobiście nie interesują.........jestem pokrzywdzona przez BP jak i inni gracze którzy tu piszą w stosunku do tych u których młyn dziala normalnie......
    Chyba nie pozostaje mi nic innego jak zrezygnowac .....z tej Gry i zabrac ze sobą przyjaciół..........

.Basia410. likes this.
  7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

goldii1, niestety czasem się zdarzają błędy, ale myślę, że nie jest to powód rezygnacji z gry. Na pewno programiści uporają się z nimi i gra ponownie będzie sprawiać frajdę i przyjemność, bo takie jest jej główne zadanie :) A młyn o tylko część gry i nie wszystko się w okół niego kręci, więc nie wiem, czy z powodu źle działającego młyna warto rezygnować z gry.

8. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

:oops:Ja koresponduje z PT, opisuję problem, czekam kila dni pytają czy wszystko w porządku, ja odpisuję że nie....:cry:
    PT posyła problem dalej i znowu czekam kilka dni.... a młyn jak szwankował, tak szwankuje dalej.....:(

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Myślę, że PT na pewno odpowiedziała, abo odpowie w najbliższym czasie. Ale jak ma się wątpliwości, zawsze można dopytać, kontynuując korespondencję z PT, czy coś się wyjaśniło.

10. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Nie marudz ;), tylko sie ciesz ze po przelogowani Ci nie znikla ...pasza i wsadxD
    U mnie w mlynie na Baha z pasza pand mialam taki numer ostatnio...

Najlepiej maja ci to tego diabelskiego pnacza nie kupowali...jak moja corka, u niej smiga obecnie wszysto...napakuje w 3 sloty sp i cos na wyspe i ma problem z glowy.

goldii1 likes this.
  11. aneton05

aneton05 Aktywny autor

Ocknijcie sie w koncu do jasnej anielci, kto wam karze kupowac, wydawac realne pieniadze , a pozniej narzekac że was oszukali?
    Zrozumcie w koncu ,ze czasem można sie delikatnie wkurzyc, ale są wazniejsze sprawy niz wirtualna gra xDxDxDxDxDxDxDxDxD

12. -tunia03-

-tunia03- Czeladnik forum

Czy dobrze zrozumialam......corcia moze wstawic we wszystkie trzy sloty super pasze.....a u mnie nie mozna.....dlaczego???? Mam diamentowy pakiet, czyli zabezpieczenie ciaglej dostawy wody a wiec nie powinno byc problemu ze wstawieniem paszy we wszystkie trzy sloty po 17 szt - czy zle to rozumiem.

Dlaczego BP z uporem maniaka nie odpowiada graczom ktorzy wykupili pnacze i nie otrzymali rekompensaty z tytulu wadliwego dzialania mlyna?

tkoivusaari001 likes this.
  13. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Tak moze , ale ona nie ma premium i po 3x 8 moze wstawic. Jak jej przy tym ulepszeniu zwrocili wode to mogla wiecej w 1 slot wstawic , a w nastepne 2 po 8. Widac ze firma wyrownuje juz na wszystkich poziomach szanse, albo wrecz placacy sa stratni...wniosek prosty...zaczac grac za darmo to sie bardziej oplaca xD

-tunia03- likes this.
  14. goldii1

goldii1 Stały bywalec

Ci co nie kupowali tez maja problem -.-

15. chris975

chris975 Fanatyk forum

Muszę rozmontować to pnącze :) itemy polecą na wyspę skarbów a szara gałąź będzie przestrogą przed następnymi podobnymi zakupami ;)

16. -tunia03-

Drodzy modowie.....zoabczcie jakie sa roznice miedzy mozliwosciami na poszczegolnych farmach.....i zrozumcie dlaczego ciagniemy ten temat. Wyjasnienia p.V....sa jak juz poprzednio pisalam, nieadekwatne do tego co zglaszaja gracze i co stracili wykupujac za "zywa gotowke" dodatkowe pnacze majace skracac czas pracy mlyna, majac juz Turbo.
    Niech on najpierw podzieli graczy na grupy: 1. bez pnacza 2. z pnaczem i potem rozpatruje jak sie mylna zachowuje i co komu nalezy sie jako rekomoensata. Dodatkowo chcialabym uslyszec odpowiedz na zgloszony Problem ze slotami. Jezeli ja SP moge wlozyc tylko do jednego slotu (a krece tylko SP,reszte kupuje) to po co mi tyle slotow. Dla mnie to zadne ulatwienie. A chcialabym by tak bylo.
    Pozdrawiam serdecznie graczy i modow - szkoda ze nie macie wiekszego wplywu na gre i ze albo od graczy albo od firmy wysluchujecie. Niewdzieczna Wasza rola.....i ja to rozumiem.
    Prosze o wyjasnienie,bo niemoge sie doczytac: przy nastawieniu SP majac wykupione Turbo powinnam moc nastawic pasze i oczekiwac, ukrecenia jej w 4 godziny. U mnie pokazuje czas 4,5 godz. Czy jest to prawidlowe?

Chris975 chyba tez tak zrobie.

tkoivusaari001 and chris975 like this.
  17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-tunia03-,wszystkie Wasze uwagi,opinie i sugestie z tego tematu oraz z tego : >>>KLIK<<<
    są na bieżąco przekazywane do centrali BP.Jak tylko otrzymujemy informacje zwrotne w sprawie młyna na bieżąco są zamieszczane na forum w formie OO czy też Biuletynu Producenta-tutaj : >>>KLIK<<< i tutaj : >>>KLIK<<<
    Niestety na formy rekompensaty nie mamy żadnego wpływu,o tym decydują twórcy gry i jakie decyzje podejmą w takiej formie są rekompensaty przyznawane.
    O problemach występujących w blokowaniu produkcji w slotach,oraz o uruchomieniu skryptu naprawiającego jest również OO :>>>KLIK<< Jeśli u Ciebie nadal taki problem występuje na początek zastosuj proszę standardowe zabiegi( czyszczenie ciasteczek cookies,flashowych,pamięci przeglądarki) ewentualnie napisz proszę zgłoszenie do PT.

Jeśli chodzi o czas produkcji 1 jednostki super paszy,to :
    Podstawowy czas produkcji = 10 h.
    Przy odkrytej runie "Turbo młyn",która daje bonus skracający czas produkcji o 10 % jest to 9 h.
    Przy posiadaniu abonamentu na młyn,który skraca czas produkcji o 50% jest to 4 h 30',czyli jest to prawidłowy czas.

18. -tunia03-

Dzieki za wyjasnienie......i o dziwo dzis moge nastwic we wszystkich slotach krecenie SP.
    Zycze milego dnia.

tkoivusaari001 likes this.
  19. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

xDDzieki chris975xD nie wpadłam na to aby rozmontować pnącze, przynajmniej część problemów zniknie, ale czas łączny pokazuje jak chce:(.

tkoivusaari001 and chris975 like this.
  20. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

wow,,czuję się pokrzywdzona ,,u mnie młyn działa dobrze,,chyba,,,,,pnacza nie mam,,a nie wiedziałam,że można w 3 sloty dać SP,,dzięki,,,pozdrawiam

Thread Status:
Not open for further replies.