Problem z młynem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika chris975, 25 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chris975

chris975 Fanatyk forum

Witam

W dniu wczorajszym ok 19 uruchomiłem pnącze skracające produkcję paszy, mam wykupiony abonament na młyn czyli powinienem wyprodukować 8 j SP w 24 godziny (tak było dotychczas).
    Obecnie jest wyprodukowane 5 sztuk a kolejne trzy mają się robić prawie 10 godzin.
    Czy to jakiś błąd po aktualizacji? Wczoraj byłem stratny 4 jednostki dziś kolejne dwie...

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, błąd o którym piszesz został zgłoszony i czekamy obecnie na informację zwrotną z Centrali.

niesamowitusia lubi to.
  3. chris975

chris975 Fanatyk forum

Dzięki za odpowiedź :)

Czy mamy czekać na oficjalne ogłoszenie w tej sprawie czy np w tym wątku mam śledzić rozwiązania problemu?

niesamowitusia lubi to.
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Wątku nie będę zamykać, jeśli będzie OO, albo dowiemy się czegoś więcej, damy znać :)

niesamowitusia lubi to.
  5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

z tego co wyczytalem na nieoficjalnym forum to prawdopodobnie nastapila zmiana bonusu z pnacza..jego dzialanie bedzie aktywne przez 6 h i tylko w tym czasie produkcja bedzie krotsza ;)a nie jak do tej pory bylo ,ze w ciagu 6 h mozna bylo nastawic dowolna ilosc paszy

6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Dokładnie tak. Oryginał tutaj http://www.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/new-mill-and-changes.15914/#post-73298 lub wersja niemieckojęzyczna http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/neues-mühlendesign.21722/#post-776389

7. chris975

chris975 Fanatyk forum

To jest to jawne oszustwo ze strony BP skoro najpierw dają coś do zakupu za jakby nie było real pieniądze a potem nagle zmieniają działanie bonusu na gorsze...w takiej wersji na pewno bym tego pnącza nie zakupił...

Obecna wersja nic nie zmienia tj tak jakby nie było tego bonusu z pnącza.
    Bo co z tego, że w 6 godzin zrobię 2 j SP jak potem przez pozostałe 18 do następnej aktywacji pnącza zrobię 4 sztuki...
    Chcę moje florki z powrotem i niech sobie zabiorą to pnącze ode mnie...

8. -norbijas-

to mamy oficjalne potwierdzenie:)
    zgadzam sie z Toba..maja nas tam gdzie slonce nie dochodzi;)

9. chris975

chris975 Fanatyk forum

Czyli co? Wmówią nam, ze wtedy był błąd? A dopytywaliśmy się szczegółowo na jakiej zasadzie ma to działać...
    Czy jest tu jakiś prawnik?

10. wiectak

wiectak Czeladnik forum

Skoro w innych krajach jest już informacja, to na co Wy czekacie?
    Jak nie ma informacji zwrotnej z Centrali proponuje sprawdzić folder SPAM lub przeczyścić ciasteczka.....

11. -norbijas-

niesamowitusia i Agata00755 lubią to.
  12. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

I już? I wszystko OK? Naciągnęliśmy cię na 20 zł. i bujaj się - nic nam zrobisz :p
    Nie wierzę, po prostu nie wierzę...

13. -norbijas-

bardzo ladnie wyjasnili to na de...xD
    Wir wissen, dass es vorher hätte kommuniziert werden müssen, aber die Wirkung läuft so wie sie jetzt ist korrekt.

Wir entschuldigen uns für die verspätete Information.
    wiemy ze powinnismy wam to wczesniej powiedziec ale teraz dzialanie bonusu jest prawidlowe...xD
    czyli co zabiora nam jeszcze sp bo wykorzystalismy blad w grze;)xD

14. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Ja już wczoraj zauważyłam, że z młynem jest coś nie tak i pisałam o tym, ale byłam przekonana, że to tylko błąd po aktualizacji.>:( Ale teraz widzę, że to dalszy ciąg robienia graczy w bambuko i to za prawdziwą kasę:mad:
    Czy pnącze jest może na gwarancji?? Mogę złożyć reklamację?:p
    [QUOTE="wiemy ze powinnismy wam to wczesniej powiedziec ale teraz dzialanie bonusu jest prawidlowe...xD
    czyli co zabiora nam jeszcze sp bo wykorzystalismy blad w grze;)xD[/QUOTE]

Aha, to teraz może jeszcze się okaże, że nam bana na konta dadzą, bo wykorzystywaliśmy buga??o_O

15. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

xDxDxD
    Nie to , żebym się śmiał z nabywców , ale jeżeli to wszystko się potwierdzi to V. ma mistrza w robieniu ludzi w balona i to w prymitywny sposób , śmiejąc się przy tym prosto w oczy.
    Szok jak ten gość czuje się bezkarny.
    Jak dobrze , że NIC od nich już nie kupuję , a Wam szczerze współczuję i naprawdę namawiam do wyciągania wniosków.
    Mam nadzieję , że mimo wszystko zreflektuje się i przywróci stan poprzedni , ale znowu smród jest okropny :wuerg:.

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2015
  16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

I owszem, powinni powiedzieć. Gdy zaoferowali do sprzedaży to pnącze. W dobrej wierze kupiliśmy bubla. W moim odczuciu wyczerpuje to znamiona oszustwa.

17. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Aż boje się tutaj coś napisać :) Proszę nie gryźć :):oops: Postaramy się dopytać jak to z tym pnączem jest i jak tylko czegoś konkretnego się dowiemy, damy znać.
    Ze swojej strony proszę o cierpliwość.

18. chris975

chris975 Fanatyk forum

I to jak najbardziej tylko czy można coś z tym więcej zrobić?
    Czekamy na oficjalne wieści od naszej Ekipy ale mam złe przeczucia...

19. gretag

gretag Chodząca legenda forum

U mnie młyn działa poprawnie. Godzinę temu nastawiłam 8 szt SP i będą za 23 godziny...może już naprawili błąd bo wczoraj nie było prawidłowo.

20. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

A działa Ci jeszcze pnącze? Dopiero jak pnącze przestanie działać, to czas będzie skorygowany

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.