problem z logowanim

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nikolabln, 24 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~Pati2000~

~Pati2000~ Forumowy żółtodziób

Używam Mozilli. Przed chwilą z dużymi problemami za 7 razem udało mi się zalogować. Czy można by wydłużyć pełnię księżyca?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problemy z logowaniem są zgłoszone do działu technicznego gry, prosimy o cierpliwość.
    O tym, że mini-event Pełnia księżyca ma być przedłużony nie otrzymaliśmy żadnych informacji.

3. mirabeella

mirabeella Czeladnik forum

Witam najlepiej zwalić winę na przeglądarke jak gra sie muli , ja po pół godzinnej walce z gra weszłam dopieroale jak zadziała ie wiem.:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

4. marzena8194

marzena8194 Czeladnik forum

u mnie to sama a przy próbie logowania wyskakiwał komunikat o problemach serwera więc to nie przez przeglądarkę

5. SMOD_Atena

mirabeella spokojnie, w takich sytuacjach warto sprawdzić różne przeglądarki, to nie jest "zwalanie winy" i tak jak wyżej napisałam, problemy zostały zgłoszone, prosimy o cierpliwość, nerwy w niczym tutaj nie pomogą.

6. SMOD_Atena

Zgodnie z zamieszczonym Ogłoszeniem, problemów z logowaniem być już nie powinno, nikt też takowych nie zgłasza i pytań nie ma, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.