Problem z logowaniem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Edziaxdxd, 3 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Edziaxdxd

Edziaxdxd Czeladnik forum

Witam mam problem z logowaniem na konto, które znajduje sie na nk. Problem polega na tym ze ukazuje mi się komunikat ,,Strona pod adresem... może byc czasowo niedostepna lub przeniesiona na inny adres. Problem widnieje od wczorajszego dnia. Co mam zrobic? Trwa event
    Również chciałabym odebrac nagrody za codziennego lodowanie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam Edziaxdxd.

Próbowałaś zalogować się do gry na innej przeglądarce, ewentualnie zastosować standardowe czynności czyszczenia pamięci przeglądarki, ciasteczek cookies i flashowych zgodnie z poradnikiem: Gdy gra nie działa - poradnik?

3. Edziaxdxd

Próbowałam na innej przeglądarce spróbje jeszcze oczyszczenie pamieci przegladarki.

4. SMOD_Atena

W takim razie czekam na informacje czy problem nadal występuje i w międzyczasie dopytam czy mamy informacje o jakichś problemach z logowaniem.

5. Edziaxdxd

Niestety problemu nie udało sie rozwiązać :(

6. SMOD_Atena

Edziaxdxd nie mamy żadnych informacji aby na chwilę obecną występowały jakieś problemy z logowaniem, nie mamy oprócz Twojego żadnych zgłoszeń. Skontaktuj się proszę z działem pomocy serwisu Nk.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. Edziaxdxd

Tak jak mam skontaktować sie z serwisem nk. Jestem nowa wiec nie ograniam jeszcze niekórych rzeczy

8. SMOD_Atena

Edziaxdxd wróćmy do początku, napisałaś że problem jest od wczoraj tak? czyli do wczoraj bez problemu logowałaś się do gry z poziomu Nk?

9. Edziaxdxd

Tak wcześniej nie miałam takich problemów wczoraj w godzinach popołudniowych wysapił ten błąd myśłam ze sam sie naprawi i dzisiaj bede mogła mormanie grac, ale dzisiaj znowu występuje ten sam bład

10. SMOD_Atena

Edziaxdxd w takim razie tak jak napisałam wyżej, skontaktuj się proszę z działem Pomocy w serwisie Nk, odnośnik znajdziesz w dolnej części strony serwisu.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

11. Edziaxdxd

W serwisie nk nie moge zgłosic błedu :(

,,W razie problemów z grą, prosimy o kontakt z jej deweloperem. To deweloper gry jest jej właścicielem i odpowiada za jej prawidłowe funkcjonowanie.
    Kontakt do dewelopera gry Farmerama znajdziesz w oknie gry." Tylko że mi sie nie pokazuje okno gry:(

Zamknij

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 marca 2019
  12. SMOD_Atena

Ja nie mogę tutaj podawać linków zewnętrznych nie należących do Bigpoint, ale na stronie serwisu jest odnośnik do Biura obsługi klienta, gdzie można zgłosić problemy z grą, do której rejestrowałaś się u partnera zewnętrznego, sprawdź proszę odnośnik Kontakt.

13. Edziaxdxd

Ok dziękuje za pomoc. W razie potrzeby bede jeszcze zadawac pytania. Bo szkoda mi tego konta gram od roku dzien w dzień aż tu takie coś

14. SMOD_Atena

Bardzo proszę, mam nadzieję, że od BOK serwisu otrzymasz pomoc i odpowiedzi na pytania w tej sprawie bo z naszej strony nic więcej nie mogę doradzić. Powodzenia życzę i tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.