problem z logowaniem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika teresa242a, 25 czerwca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. teresa242a

teresa242a Zaawansowany

Witam,dlaczego z przeglądarki chrome nie mogę się zalogować do gry tzn jak klikam zaloguj to wyskakuje pusta farmerama do tej pory nie było problemu od soboty powstał
    co mam zrobić ??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam,
    teresa242a właśnie sprawdziłam i zalogowałam się na Chrome bez problemu. Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >Gdy gra nie działa<.

W szczególności wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >Reinstalacja Adobe Flash Playera<.

W ostateczności napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >Poradnik<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. teresa242a

teresa242a Zaawansowany

najpierw skorzystam z tych wskazówek a później gdyby coś to napiszę do pomocy
    dziękuję
    pozdrawiam

dziękuję pomogło

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam i skoro problem rozwiązany to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.