Problem z logowaniem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Talolina, 21 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie dzisiejszego problemu z logowaniem który poruszała jedna z użytkowniczek. Od rana nie mogłam się zalogować na farmę wszystko było w formie tekstowej, straciłam masę czasu a informacji na OO nie było w tej sprawie. Ponad to dodam że żaden formularz w trakcie w/w problemu nie był dostępny i nie dało się tego zgłosić na forum ani też przez formularz PT bo ten po prostu się nie otwierał.Myślę że nie byłam jedyną osobą która taki problem miała jednak nikt nie był w stanie tego zgłosić. Moje pytanie: czy będzie jakaś rekompensata oraz czy jest możliwość wdrożenia jakiegoś innego systemu kontaktowania się z pomocą techniczną poprzez np. bezpośredni adres e-mail na który w takich sytuacjach można wysłać zapytanie. Pozdrawiam

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

3. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

No właśnie gdy próbowałam poprzez ten adres napisać do PT to się nie dało. Strona cały czas była biała i nic się nie otwierało. W takiej sytuacji gracze dotknięci takim problemem nie mają możliwości zrobić nic. A jak już to po koleżeńsku ktoś coś zgłosił jednak nie każdy ma znajomych którzy również graja w tą grę. Irytujące jest to że gracze nie mają informacji a moderatorzy ograniczają się do stwierdzenia że problem został zgłoszony i temat do zamknięcia.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

To, że miałabyś możliwość zgłoszenia do PT niewiele by pomogło. Po prostu pojawił się błąd, który dotknął jakąś część graczy. W grach tego typu, takie sytuacje mogą się zdarzyć, jest o tym zapis w OWH.
    Moderatorzy nie są informatykami, ani pracownikami BP, my zajmujemy się jedynie forum, więc mogliśmy tylko poinformować, że problem jest zgłoszony i że należy czekać na jego naprawę.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Przynajmniej wiedziałabym co się dzieje, a tak informacji nie było tylko kombinowałam jak ewentualnie to zgłosić ponieważ nikt nie był w stanie napisać czy to przeglądarka czy problem z dostawcą internetu. Nadal uważam że powinien być dodatkowo podany jakiś adres który można bezpośrednio wpisać pisząc maila do PT w przypadku takich sytuacji. Pytania mam dwa: Czy w razie przyznanej rekompensaty będzie jakieś info na forum i czy ewentualnie można pomysł z dodatkowym adresem przekazać dalej?

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Jeśli otrzymamy informację do przekazania o ewentualnych rekompensatach, to oczywiście stosowne ogłoszenie sie pojawi. A co do pomocy technicznej, to sugestię również przekażemy dalej.

7. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Ok. Dziękuję, można zamknąć.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękujemy i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.