problem z logowaniem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika puma103, 14 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. puma103

puma103 Okazjonalny autor

Witam. Nie moge zalogowac sie do gry i nie wiem co sie dzieje.Tak juz jest od kilku godzin.Zmieniam przegladarki i nie ma zadnej poprawy , gra wczytuje sie do 55% i stoi. :(

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@puma103

Witaj,

W pierwszej kolejności zapraszam Cię do tematu : Gdy gra nie działa - poradnik(kliknięcie na nazwę poradnika spowoduje przeniesienie do niego). Zastosuj się proszę do zawartych tam instrukcji. Zwróć szczególną uwagę na wtyczkę AFP. Jeżeli problem nie ustąpi proszę o dalszy kontakt.

3. dancio33

dancio33 Czeladnik forum

U mnie gra "tnie " się okropnie . Mam problem z młynem- ciężko go uruchomić , wypadajki lecą jak krew z nosa mimo stosowania ulepszaczy . Eventu nie skończę na 100%. I w tym momencie zaczynam wątpić w sens tej zabawy. Im więcej czasu poświęcam grze -tym gorzej . Chyba zrezygnuję z tej zabawy... Kompletny marazm... Ani grama satysfakcji...

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Pragnę przypomnieć że w tym miejscu gracze zadają pytania/zgłaszają problemu. Swoje opinie wyrażamy w wątkach dyskusyjnych.

Jeżeli chodzi o zacinanie się gry może być wiele problemów od problemów z łączem internetowym(to że inne strony działają nie jest w tym przypadku dowodem) po problemy w grze. Obecnie jednak nie mamy innych podobnych zgłoszeń. Zalecam wykonanie instrukcji podanych w poprzednim moim poście.

Jeżeli chodzi o wypadanie przedmiotów z pola, pamiętaj że są one losowe i nie zawsze muszę wypaść. Zapraszam Cię do poradnika : Wypadanie przedmiotów ze zbiorów

5. .elom.

.elom. Moguł forum

Nie jesteś sama u Mnie jest dokładnie tak samo oni brna w coraz wieksze błędy.

6. puma103

puma103 Okazjonalny autor

U mnie sie juz naprawilo samo . A te poradniki to mi są doskonale znane i wiem o co chodzi .Tutaj ewidentnie coś jest u nich z gra bo poza tym , że dzisiaj nie mogłam się zalogować to gra ciągle się muli i zacina juz od dluzszego czasu .Jak ściągam plony to po ściągnięciu z kilku pól zaraz zacina i staje gra więc ściągnięcie z jednej łąki zajmuje mi bardzo dużo czasu , a jeszcze są inne pola i bahamarama. Zmieniłam przeglądarkę na inna i na początku wydawało mi się , że jest ok , ale to tylko złudzenie bo dalej tnie.Nawet jak mam kombajn i chce zebrać szybko to też tnie.I tak w kolo macieju oni naprawiają , Modzi odsyłają do poradników a gra się i tak zacina.

Dziękuję , mozna zamknąc

Ostatnie edytowanie: 14 lutego 2016
  7. kasandra51

kasandra51 Naśladowca mistrzów

U mnie jest tak samo . Gra okropnie się zacina. Wypadajki "losowo" nie wypadają, młyn na wyspie również musi być kilka razy klikany by ruszył z produkcją . Skoro to dział problemów technicznych to pytam dlaczego tak się dzieje i to w ważnych dla graczy walczących o zakończenie eventu chwilach?

8. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

kasandra51 Moderatorzy Forum nie mają wpływu na "płynne" funkcjonowanie gry.

Na chwilę obecną w grze nie występują żadne błędy w grze.

Autor tematu nie ma więcej pytań - zatem zgodnie z życzeniem zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.