problem z logowaniem

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by agi31, Apr 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

nie mogę zalogować się na konto. Pojawia się informacja, że loguje, pojawiają się owieczki na taczce, u góry zamiast poziomu są literki NN,zamiast ilości florenów i sianogroszy również, pojawia się również muzyka, którą ja osobiście mam wyłączoną w ustawieniach.Następnie pojawia się informacja- zostałeś wylogowany Czy są jakieś problemy z Farmeramą ?

25 minut próbowałam się logować, tym razem udało się , ale to znaczy, że nie można się wylogować, bo później jest problem ?

Last edited: Apr 30, 2015
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na chwilę obecną jesteś jedyną osobą zgłaszającą taki problem,a w związku z tym proponuje zastosować się do wszystkich wskazówek z tego poradnika : >>>KLIK<<< Pamiętaj proszę koniecznie o wyczyszczeniu ciasteczek flashowych.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

zastosowałam się do wskazówek zanim napisałam tego posta. Nawet jeśli jestem jedyna, to problem istnieje i to podczas tak odświętnego eventu jak G&T. Boję się wylogować teraz, bo nie wiadomo jak będzie za chwilę ;)

Jeśli znowu pojawi się taki problem,to czy mam znowu zakładać tutaj temat ?

4. SMOD_Atena

Trudno mi powiedzieć jaka jest przyczyna,skoro taki problem wystąpił tylko u Ciebie.Może to wina łącza internetowego,a być może chwilowe przeciążenie serwera.Jak wiadomo jest G&T,być może dużo więcej Graczy niż zwykle loguje się na farmy,do tego jest jeszcze Renzo i to wszystko razem bardzo obciąża serwer.Może jak nie musisz to się nie wylogowuj z gry.Póki co nikt inny takich problemów nie zgłasza,więc wygląda na to, że nie ma jakiegoś masowego problemu.A jeśli sytuacja się powtórzy to proponuję napisać do PT,tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i być może PT znajdzie przyczynę problemu.Z pozycji forum nie mam niestety takich możliwości.

5. SMOD_Atena

agi31, czy dzisiaj również masz problemy z zalogowaniem,a w związku z tym jakieś pytania czy temat do zamknięcia?

6. ireczek

ireczek Forumowy żółtodziób

nie mogę się dostać z pola na pole za każdym razem muszę się wylogowywać i zalogować

7. wiesia1972

wiesia1972 Forumowy żółtodziób

mam to samo już mnie to denerwuję

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Proponuje zastosować się do wszystkich wskazówek z tego poradnika : >>>KLIK<<<. Powinno pomóc.

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka pomimo obecności na forum kolejnych pytań nie zadała, domyślam się że problemy z zalogowaniem ustąpiły. :) Temat zamykam. :)

Thread Status:
Not open for further replies.