Problem z logowaniem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tiki9227, 16 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tiki9227

Tiki9227 Forumowy żółtodziób

Nie mogę się zalogować do gry. ładuje się do 53% i dalej nie idzie. Przeczytałam wcześniejsze wątki w tej sprawie. Zrobiłam wszystko co było polecane i dalej nic. Używam firefoxa

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również używam firefoxa,bardzo rzadko mam jakieś problemy z zalogowaniem się do gry,właściwie zdarza się to tylko wtedy,kiedy są przeprowadzane prace konserwacyjne.Napisałaś,że zrobiłaś wszystko co było polecane,czyli wyczyściłaś ciasteczka cookies,ciasteczka flashowe i pamięć przeglądarki oraz sprawdziłaś czy masz aktualną wersję wtyczki AFP, o czym jest mowa w tym poradniku ?: >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<. Zastosuj się proszę do wszystkich wskazówek,problem powinien ustąpić.

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Tiki9227, czy problemy ustąpiły, masz może jeszcze jakieś pytania? :)

4. Tiki9227

Wczoraj po 2 godzinach próbowania i męczarni udało mi się zalogować. Wszystko działało ok dopóki nie wyłączyłam komputera. Dziś chciałam się zalogować. Udało mi się wejść do gry. Po czym przeskok z jednego lvl na drugi trwał ponad 20 min i miałam cały czas 98%. Wyszłam z gry i chciałam wejść ponowienie ale problem pojawił się od nowa. Ładuje się do 21% i nic. Zrobiłam znowu wszystko usnęłam ciasteczka itd. Załadowało się do 100% i na tym koniec. Problem występuje i na laptopie i na komputerze. Na jednym jest przeglądarka chrome na drugim Firefox. Zaczyna mnie to strasznie irytować

5. Dzisiaj mamy kłopoty z farmą jest jakiś problem który informatycy starają się zlokalizować, poczytaj ...TEN ...wątek :)

Więc myślę że Twoje problemy mogą być związane właśnie z tym błędem :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania ???:)

6. Tiki9227

udało mi się wejść w końcu do gry. Można zamknąć dziękuję za pomoc

7. Bardzo proszę i skoro jasne to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.