problem z logowaniem

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika nikolabln, 10 kwietnia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Po zalogowaniu nie otwierają się strony dochodzi do 45% i dalej nie idzie,wszystkie czynności wykonałam nic to nie dało.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problem występuje na przeglądarce czy kliencie? warto zawsze o tym napisać.

nikolabln lubi to.
  3. nikolabln

na przeglądarce

4. SMOD_Atena

A jakie czynności wykonałaś? wyczyściłaś pamięć (od początku)? sprawdziłaś czy przeglądarka nie wymaga aktualizacji? zamknęłaś i ponownie uruchomiłaś komputer? sprawdziłaś i dla pewności zresetowałaś połączenie z internetem? wypróbowałaś inne przeglądarki lub klienta?
    Jeśli wszystkie te czynności zostały wykonane a gra nadal się nie loguje to pozostaje kontakt z PT w celu sprawdzenia konta: Pomoc Techniczna - zgłoszenie w języku angielskim lub niemieckim.

_krysia47_ zapoznaj się proszę z poradnikem: Wehikuł czasu.
    Jeśli nadal będziesz miała problem to otwórz proszę swój temat. Tutaj Twój post usuwam.

nikolabln lubi to.
  5. nikolabln

Tak jak pisałam wszystkie czynności wykonałam i na kliencie też sie nie otwiera żadna strona

6. SMOD_Atena

Pozamykaj wszystko (z komputerem włącznie), uruchom komputer i sprawdź jeszcze raz.
    Jeśli nadal nie będziesz mogła się zalogować to zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. dmdm

dmdm Forumowy żółtodziób

Mam to samo

Nie znam ani angielskiego ani niemieckiego to gdzie mam pisać? Problem jest u was bo ja już na trzecim laptopie próbuję się zalogować i nic

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 kwietnia 2026
  8. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

znowu cos kopią farma sie zatrzymuje ciasteczka wyczyszczone

Anetta41 lubi to.
  9. SMOD_Atena

dmdm tak jak jest między innymi napisane w ogłoszeniu:

U mnie wszystko w porządku. Ale dopytam czy jest więcej takich zgłoszeń.

10. _krysia47_

_krysia47_ Czeladnik forum

wyczyściłam wszystko i dalej pokazuje białe plusiki nic nie mogę oddać do ewentu

11. SMOD_Atena

_krysia47_ być może nie masz wymaganych ilości przedmiotów lub roślin do oddania.
    Może przełączyłaś lokalizację po lewej stronie. Spójrz proszę na filmik:

I tak jak prosiłam powyżej otwórz proszę własny temat. W tym jak widzisz próbujemy rozwiązać problem z logowaniem do gry.

nikolabln lubi to.
  12. nikolabln

Po 3-ch godzinach wreszcie ruszyła farmerama a do PT nie mam zamiaru pisac jestem polką zaczynałam grę w moim ojczystym języku i jako seniorka nie mam zamiaru się uczyć obcego języka.A PT jeśli nie rozumie polskiego niech najmą sobie tłumacza.
    Przepraszam za moją frustracje ale musiałam to z siebie wyrzucić.

Ostatnie edytowanie: 10 kwietnia 2026
    dexter4040 i dantic3 lubią to.
  13. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

jak mam zrobic ewent jak tam sie nie da wejśc :eek:

Anetta41 lubi to.
  14. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

nikolabln, ja Ci się wcale nie dziwię. Niestety, problemy czasem się pojawiają i nie zawsze wystarczy proste wyczyszczenie przeglądarki. Jeśli takich przypadków jest więcej i część osób zwróci się do PT, to można sprawdzić ich konta i znaleźć przyczynę problemu. Jeśli jednak problem jest indywidualny, to trzeba jednak do PT samemu napisać.

dantic3, podajesz tak skąpe informacje, że naprawdę nie wiem czy masz problem z wejściem do gry jako całości, czy może nie wiesz jak poradzić sobie z eventem. Jeśli problem jest z całą grą, to SMOD_Atena już wyżej napisała, co trzeba zrobić i ja niczego innego nie wymyślę. Jeśli natomiast chodzi o "szare plusiki" w evencie, to poczytaj na przykład >>ten temat<<. Jeśli te informacje nie będą wystarczające, załóż proszę własny wątek dla swojej sprawy.

Tutaj wątek zamykam, ponieważ jego Autorka nie ma już pytań.

nikolabln lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.